Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 26 Dec 2025 17:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
MesajScris: 22 Ian 2011 22:48 
Neconectat

salut...am si eu o problema cine ma poate ajuta am 3 canari malinois, 1 bastard ,1 scatiu si un sticlete si au inceput sa se ingrase mai ales scatiu si sticletele spatiul il au zic eu potrivit coliviile sunt de la wd-impex lungimea 400-latimea 255-inaltimea 345 (vezi aici http://nelu68.sunphoto.ro ) mancarea o iau de la cabinetul veterinar din colt de pe sos andronache se numeste mancare profesionala pentru canari ,le mai dau si morcov ras cu ou fiert si biscuite ras , pate de la padovan .nisip de la padovan ,os de sepia,si de doua ori pe saptamana mere si salata la zile diferite a ....apropo pana acum le-am dat si batoane diverse ori cu miere ori cu fructe dar in ultimul timp nu-leam mai dat si din cind in cand le mai dadeam cate o tircea mica de niger la 2-3 zile , si mai vreau un sfat coliviile care le am sunt potrivite pt canari de cantec sau le pun ca am unele mai mici tot de wd-impex 335 lungime-200 latime -285 inaltime ...ce ma sfatuiti ...

Sus

MesajScris: 22 Ian 2011 23:31 
Neconectat

Ai gresit topicul , pentru problema ta citeste articolul asta -----> http://www.asociatiaornitologica.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=1020

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]