yorasta scrie:
Florica - SE POATE SCOATE SI IN ROMANIA AVEM DE TOATE, VIT, PROBIOTICE EXCITANTE
se poate cateva exemple de astfel de produse?
degeaba iti da exemple ca daca nu stii sa le folosesti nu rezolvi nimic.
aici e arta si priceperea...sa inveti, sa experimentezi si sa ajungi maestru in folosirea produselor pe care le ai la dispozitie...sa le dai produsul de care au nevoie exact cand au nevoie.
degeaba iti zice nea Florica numele produselor si, daca e baiat suuuper bun iti zice si cand sa le dai, daca nu iti cunosti pasarile degeaba. Pasarile tale (sau ale oricui altcuiva) nu seamana nu pasarile lui nea Florica si s-ar putea ca produsul sa nu functioneze la fel.
Sunt o multitudine de variabile...de exemplu poate tu folosesti un produs care nu merge sau se suprapune cu produsul pe care l-a exemplificat. Si atunci pasarile nu se vor comporta cum te astepti.
Inainte de a da vitamina X trebuie documentare:ce face? unde se gaseste? cand e necesara?...nu hai sa dam si noi AD3E ca asa am vazut sau auzit ca da nea Florica. Sau hai sa iau si eu probiotice ca am auzit ca sunt bune. (Exemplul cu probioticele e cel mai inofensiv intrucat nu pot face rau sub nicio forma....decat la portmoneu...)
Dupa documentare temeinica se analizeaza daca e nevoie de adaos...si daca e nevoie de adaos se trece la prospectarea pietei...si abia apoi se administreaza pasarilor.
Sper ca m-am facut inteles...
http://www.perusi-standard.ro