daca citesti cu atentie topic la pagina 1 gasesti tot ce vrei(eu pentru cine scriu astea)
alimentatie sticlete:un bun mix de seminte de canari inbunatatit cu 25%niger ,5%cinepa,2% in ,2%seminte de mac ,2%seminte de salata.
fructe si legume proaspete si schimbate pe fiecare zi.
legume spanac o data pe saptamina
castravete feli 5-6 zile pe saptamina
dovlecel verde feli 4-5 zile pe saptamina
salata 2 zile pe saptamina
si papadie 6-7 zile pe saptamina
fructe recomandate:mar o data pe saptamina
para o data pe saptamina
caisa din cind in cind
otet de mere citeva picaturi 5-6 in apa de2 ori pe saptamina
si tot felul de seminte incoltite(germinate).ou fiert si ras sau pastoncin de ou.
VITAMINE:
vitamina E :in perioada reproduceri picaturi in apa sau pulvere amestecata in ou cu biscuit ras de 2-3 ori pe saptamina.
vitamina A /AD in perioada cind pui sint independenti ,picaturi in apa 10 zile consecutive si pentru adultii dupa ce au terminat de crescut pui.
CompleX multivitaminic in perioada napirliri in apa sau in ou.
nota:
unii crescatori vorbesc de stimulentii cum ar fii:piperul macinat si boiaua iute,polenul si spirulina in pastoncin.
omleta care am descriso eu e suficienta si semintele germinate.
spor la treaba ai rabdare sezonul sticletiilor de acum incepe.viziteazai cit mai putin da-le linistea necesara si pote ai noroc

.
apropo pregatirea sticletiilor incepe dupa 20 ianuarie asfel:
sfirsitul lui ianuarie si luna febroarie seminte germinate o data pe saptamina,martie de 2 -3 ori pe saptamina,aprilie 4-5 ori pe saptamina ajungindu -se in mai si iunie zilnic,acestea se suspenda doar pe perioada clocitului.

MACIUCA CRISTI
VICEPRESEDINTE ONORIFIC A.O.R
PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com