Buna ziua,
Pentru a nu deschide un topic nou, am postat aici pentru ca problema mea e oarecum legata de acest titlu.
De aproximativ o luna, canarului meu i s-a umflat mai intai icheietura pciorului drept, l-am dat cu Mibazon si betadina si in timp s-a ameliorat. Dar sapatamana trecuta aceeasi problema a intervenit si la piciorul stang, dar mult mai accentuat. Precizez ca de cativa ani buni pe picioruse are niste solzisori proeminenti. De-a lungul timpului l-am dat cu diferite crème si i-au mai disparut, dupa cum se poate observa si din poze. De cateva zile vinisoarele din degete se vad mai accentuat. Nu prea mai poate sa stea in picioare, sta mai mult pe vine si pe burta sprijinindu-se in coada.
Penele de pe burtica arata in halul asta din cauza Mibazonului.
La piciorul drept degetul agataor din spate il tine intins si nu-l mai poate articula, iar la piciorul stang degetul mijlociu ii sta indoit spre dreapta.
Are aproape 9 ani, iar pana sa-i apara problemele la picioare era foarte vioi si canta. Dintotodeauna, zilnic i-am facut curat, schimbat mancarea si apa. In prezent mananca foarte bine.
Ati putea sa-mi recomandati vreun tratament care sa-i amelioreze suferinta?
Ni se rupe inima, atat mie cat si sotului, cand il vedem cum se chinuie.
Multumesc anticipat!