Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 01 Mai 2026 06:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii libere
MesajScris: 22 Feb 2010 21:56 
Neconectat

Toata matca mea este 5 canarite si 3 masculi.
2 masculi campioni ,unu campion Romania 2009
unu campion Germania 2006 si cel de al treilea 89 puncte in Germania.
Femelele sunt fiice .de campioni din crescatorii din GERMANIA

PUTINI DA BUNI

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 22:05 
Neconectat

nelutzu craiova scrie:
Toata matca mea este 5 canarite si 3 masculi.
2 masculi campioni ,unu campion Romania 2009
unu campion Germania 2006 si cel de al treilea 89 puncte in Germania.
Femelele sunt fiice .de campioni din crescatorii din GERMANIA

PUTINI DA BUNI

Bravo Nelutzu! La asta ma refer. Si tu ai cu ce rezultate sa te mandresti. Succes pe mai departe!
PS: Nici nu-ti trebuie prea multi, ca doar unul iese campion :D

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 22:17 
Neconectat

pentru cei ce fac doar anunturi gen vanzari sa plateasca o taxa ..sa zicem 100 ron pe anunt ...nu, ca daca este de vanzare se face si profit ...sau sa se urmareasca chesti aceia ,ca doar membri AOR au voie sa faca acest gen de anunt ...iar ceilalti ori platesc ori nu li se mai permite sa scrie astfel de lucruri ..sa fie sters anuntul ...si eu cred ca ar trebui ca sa se urmareasca acele persoane care participa pe acest forum doar la aceasta categori ...vanzari...

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 22:29 
Neconectat

ionut nu cred ca ar trebui sa se ceara o suma de bani pe anunt dar daca cineva pune anunt ca vinde o pasare aceia sa aibe inel AOR nu FOI sau etc

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 22:30 
Neconectat

ionutz cta scrie:
pentru cei ce fac doar anunturi gen vanzari sa plateasca o taxa ..sa zicem 100 ron pe anunt ...nu, ca daca este de vanzare se face si profit ...sau sa se urmareasca chesti aceia ,ca doar membri AOR au voie sa faca acest gen de anunt ...iar ceilalti ori platesc ori nu li se mai permite sa scrie astfel de lucruri ..sa fie sters anuntul ...si eu cred ca ar trebui ca sa se urmareasca acele persoane care participa pe acest forum doar la aceasta categori ...vanzari...

Buna idee, dar cred ca o putem aplica doar pentru cei care nu fac parte din asociatie.

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 22:45 
Neconectat

Cred ca sunt multe idei pe tema asta , cei care se ocupa doar cu asa ceva sa puna un anunt pe luna sau ceva de genu dar ar trebui sal lasam pe domn presedinte sa hotarasca

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 22:48 
Neconectat

eu chiar ma uitam la canarii lui nea florica ..albi frumosi mai are omul asta..roshii la fel ... munciti ..linie curata ..apropo sint scosi la matale?

eu nu imi vindec nebunia...eu traiesc cu ea in fiecare zi

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 23:13 
Neconectat

Haide-ti sa va mai spun ceva:vind pasari de ani buni sa zicem 10,am avut sute de clienti ,stiti citi m-au intrebat de calitate inaintea pretului? poate 10
stiti citi au comandat ferm de exemplu vreau malinois de 90 puncte sau arbitrat?daca au fost 5
stiti citi se intereseaza inainte sa cumpere cum trebuie sa arate sau sa cinte o pasare?......
stiti ca unii imi cer rosii mai mari necunoscind dimensiunea standard care dealtfel e scrisa peste tot?
cind cumparam o pasare prima grija e sa ne vaitam cu salariul...dar pretentiii..........
Nelutu cred ca ai procedat cum ar trebui sa procedeze toata lumea!citi stii ca au facut asa?f putini probabil
Concluzia e ca cei mai multi dintre noi vrem pasari la pretul care il vrem noi,asta vrem asta avem.....uniii....
Un crescator mai in virsta imi spunea azi dimineata ca daca s-ar putea sa vinzi pasarile,sa le bagi la pereche,sa le si colorezi si sa mai faci nu stiu ce si tot nu ai fi bun si avea mare dreptate.

Oricum este o perioada mai grea in domeniul ornitologiei rominesti si cred ca va mai trece un timp pina cind si pasarile noastre vor ajunge la performantele de afara dar usor usor....

Tel 0766300909
http://marianploiesti.sunphoto.ro

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 23:34 
Neconectat

eu am avut satineti si voltati care iam vandut care nu se incadrau in standart erai niste corcituri voltati trebuie sa tina capu in coada dar acestia nu o tineau deci concluzie ca erau corciti...satineti la fel culorile penelor erau multe culor care iei ar trebui sa fie albi cu mot incaltati si cu penele ridicate pe piept...asa ca iam scos la vanzare la dupa o saptamana ma suna un client...ca ii doreste..bun iam zis sa vina sa ii vada daca ii place...vine omu la mine acasa eu crezand ca o zica ca sunt corciti ca voltati nu tin capu cum trebuie...dar a zis ca sunt frumosi ca lui ii plac mia da bani a luat porumbei si a plecat...eu ma gandeam ca zice ca ai deformatii dar ia luat si a fugit crezand ca ii ia cineva...un prieten de al meu la fel a avut un canar de culoare nu era nici acela "corect" sa zic asa ... la scos la vanzare asa ca a doua zi vine un nene vede canaru si zice "e frumos canaru imi place culoarea lui " ... baiatu ii zice ca e corcit la care nenea zice " a pai eu il iau de frumusete ca imi place culoarea si ca scoate sunetu ala piupiu" ... multa lume nu se informeaza inainte de a cumpara ceva ... e bine ca ne scapa de pasarile ce nu prea au ce cauta in crescatorie ... daca am zis ceva gresit va rog sa ma corectati...numai bine!!!

Sus

MesajScris: 22 Feb 2010 23:45 
Neconectat

poate tu esti unul dintre baietii buni ,dar eu cand nu stiam deloc despre canari m am dus si eu calauzit de povesti de astea cum ca daca ai vrea un canar bun sa te duci acasa la crescator si il alegi ...am ajuns la el acasa cu bani hotarat si nerabdator si cu ce crezi ca m am ales? cu un canar care avea micoplasmoza..si am dat 1,2 mil pe el ... era verde ca a zis el ca astia canta cel mai frumos...deci m am luat dupa el nu ce am vrut eu .....cand m am dus cu canarul inapoi la el a zis ca l am tinut aiurea in aburi etc ..vrajeli de popa tuns........e mult de discutat pe tema asta !in orice crescatorie ies si canari pe care nu nii dorim ...ce sa facem cu ei ? sa le rupem gatul? ai vinzi, dar macar nu ti bate joc de oameni cere un pret decent nu? sau fai cadou frate si gata...si vb cuiva am intalnit multi asa numiti pasarari care le treceau canari cu zecile prin mana dar care habar aveau ce vindeau...nici nu stiau sexul la canari ,pe cuvant...pe aia nui halesc eu.si cred ca aia nu mai este pasiune.. e drept ca eu ca si crescator tre sa mai scot si eu macar banii pe mancare sa mai completezi cu accesorii etc ,,altfel m ar fugari nevasta de acasa frate ...ca tot iau din bugetul familie.... dar...sa nu uitam ca totusi e pasiune .....nu busines!

eu nu imi vindec nebunia...eu traiesc cu ea in fiecare zi

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]