marian75marian scrie:
Haide-ti sa va mai spun ceva:vind pasari de ani buni sa zicem 10,am avut sute de clienti ,stiti citi m-au intrebat de calitate inaintea pretului? poate 10
stiti citi au comandat ferm de exemplu vreau malinois de 90 puncte sau arbitrat?daca au fost 5
stiti citi se intereseaza inainte sa cumpere cum trebuie sa arate sau sa cinte o pasare?......
stiti ca unii imi cer rosii mai mari necunoscind dimensiunea standard care dealtfel e scrisa peste tot?
cind cumparam o pasare prima grija e sa ne vaitam cu salariul...dar pretentiii..........
Nelutu cred ca ai procedat cum ar trebui sa procedeze toata lumea!citi stii ca au facut asa?f putini probabil
Concluzia e ca cei mai multi dintre noi vrem pasari la pretul care il vrem noi,asta vrem asta avem.....uniii....
Un crescator mai in virsta imi spunea azi dimineata ca daca s-ar putea sa vinzi pasarile,sa le bagi la pereche,sa le si colorezi si sa mai faci nu stiu ce si tot nu ai fi bun si avea mare dreptate.
Oricum este o perioada mai grea in domeniul ornitologiei rominesti si cred ca va mai trece un timp pina cind si pasarile noastre vor ajunge la performantele de afara dar usor usor....
bamuiesc ca nu v-au intrebat multi de calitate,daca la toti le-ati zis ca aduceti pasari de la cei mai mari crescatori din italia,ca si in cazul rosiilor, care a-ti sustinut ca sunt luati de la doi dintre marii crescatori ai italiei.sau poate o fi adevarat. nu contest!