Mihai S. scrie:
Sper sa ne trezim din amorteala si sa invatam din profesionalismul celor din strainatate, sa invatam ce inseamna ce inseamna un concurs" live" de rolleri,malinois,timbrado,slavujar,flawta,ce inseamna organizarea adevarata,ce inseamna transparenta, in urma careia sa nu existe nici un motiv de suspiciune al concurentului.Dupa cum am mai spus,cred ca aceasta "EDUCATIE"se indreapta cu pasi repezi si catre NOI.
As mai adauga ceva d-le Stere: organizare adevarata avem si la noi in tara, la Cisnadioara la concursul national de rolleri. Acolo se poate participa la un concurs adevarat consiliat de un arbitru international neamt, iar rolleristii mereu au fost niste oameni deschisi si primitori. De exemplu daca mergem la italieni sa invatam de rolleri, mai bine apelam la crescatorii de la noi din tara, care sunt peste cei de acolo(fac referire strict la calitatea pasarilor). Si sunt destule state in urma noastra...: Ungaria, Serbia, Bulgaria etc. Suntem si noi buni la ceva in ornitologia europeana si este pacat sa nu se inspire si alti crescatori si de ce nu, sa ne mandrim cu rezultatele inregistrate de acesti crescatori. Calea este mai aproape decat am crede.