HAI S-O ZIC SI EU PE-A MEA

,STITI DE CITE ORI AM VRUT EU SA IMI BAG PICIOARELE IN TOT SI SA RENUNT SATURAT SA LUPT CU MENTALITATEA UNORA CARE VEDEAu CREaREA ACESTEI ASOCIATII CA PE O ALTA TEAPA ROMANEASCA ,MA ACUZAU CA CERSIM NUMAI BANII SI ALTE SI ALTE CHESTII ,DAR CUM AM MAI SCRIS IN ALTA CARTELA UITATI-VA IN URMA ACUM 2 ANI cind nu aveam nimic ,iar acum cind am realizat totul impreuna si avem mai tot ce trebuie (ne lipseste un pic linistea necesara ) cititi si iar cititii pe animale .ro cum sa inceput tot eu citesc mereu si asta ma face mai ambitios si ma face sa merg pina in pinzele albe cu acest proiect.
DAR nu mai alaturi de voi totii vom reusi.
STITI DE CITE ORI AM VRUT SA RENUNT EU SI CU PASARILE :sa le dau pe toate ,sa le dau drumul ,intr-o dimineata pe la 8 am pus mina pe raftul de colivii si am vrut sa-l dau cu el jos adica sa-l rastorn cu pasari cu tot.
OARE SE gindeste cineva cum e ca lucrind ture de noapte si culcindu-te la ora 4 dimineata la 7:30 sa fii in picioare sa de duci la pasarii sa le dai mincare sa le faci curat,sa le prepari seminte incoltite si altele necesare si nu pentru una doua pasari si pentru 60_80 bucatii.

MACIUCA CRISTI
VICEPRESEDINTE ONORIFIC A.O.R
PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com