NOS_KPT scrie:
Sfat:Pentru a deveni o asociatie puternica,cred ca frumos ar fi sa fie invitati si CLUBUL NATIONAL al CRESCATORILOR de CANARI DE CANTEC ROLLERI,numai asa ne putem afirma pe plan mondial.Avem multe de invatat de la ei,au trecut prin multe etape care ne-au consacrat si e pacat sa nu fim uniti.Cu cat suntem mai multi puterea crestesi de asta avem nevoie....sa fim o putere,sa fim uniti.Ei sunt deasupra noastra,organizeaza un concurs european pentru prima data in RO. Deci e o mandrie,baietii depun efort sa se auda si de noi.Hai sa dam mana cu mana,doar suntem Romani,sa se auda si de noi,sper ca nu am suparat pe nimeni.

...nici eu nu vreau sa fiu rautacios, dar nu-mi aduc aminte sa va fi cunoscut la Deva. Gresesc?
Pentru ca daca ati fi venit ati fi stiut ca noi am facut invitatia de mult si daca evenimente nefericite nu l-ar fi retinut pe domnul Chidu, cu siguranta ne-am fi si intalnit. Aveti mai jos invitatia adresata tocmai pe forumul lor:
http://canaridecantec.freeforums.org/ex ... 0-t39.htmlMai mult s-a tot discutat despre subiectul Federatia Ornitologica Romana ale carui baze sa le punem impreuna cu Clubul National al Canarilor de Cantec Roller. Ma mir ca v-a scapat si acest amanunt. Nu ma intelegeti gresit, dar e usor sa stai in spatele tastelor si sa dai sfaturi. Parerea mea sincera este ca atunci cand o sa punem mai mult "osu' la treaba" si o sa dam mai putine sfaturi vom fi mai castigati. E umila mea parere. Luati-o ca atare.