Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 14 Iun 2026 02:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: A.O.R BUCURESTI (EXPO 2010)
MesajScris: 15 Oct 2010 14:14 
Neconectat

Cristi prietenii nostri Bulgari au campionat national ,canari cu cantec de privigetoare,nu stiu daca sant omologati de COM,dar asta sa fie baiul,ai sa vi la bucuresti, 90 la suta cresc acesti canari,de ce sa fie marginalizati ,national cred ca se poate face, vedem ne sfatuim cu dom.presedinte sa vedem ce putem face.

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 15 Oct 2010 15:14 
Neconectat

DE parte gindul de a marginaliza,e loc pentru totii cred ca pot sa ni se alature la aceasta expozitie ia fiind demonstrativa .Depinde de ei ce cale vor sa urmeze si in ce directie sa merga .

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 15 Oct 2010 15:47 
Neconectat

Bravo Cristi a-mi place cum gandesti ,normal oamenii se vor lamuri la fata locului,(expozitie) ce anseamna sa cresti o rasa de canari care sa fie inclusa intru-n standar omologat de COM,avem nevoie de toti pasararii sa ne antarim pe plan national, si pe urma sa cucerim vestul.

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 15 Oct 2010 16:15 
Neconectat

AS fii incintat ca ai se ne onoreze cu prezenta la expo si aici pe forum ca sa aflam mai multe ,despre aceasta activitate a lor,cum procedeaza si cum imperecheaza canari ,chiar si poze cu acestii metisii(gloster x malinois )sa vedem si noi cum arata.

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 15 Oct 2010 17:02 
Neconectat

Am intalnit canari cu cantec de privigetoare la noi,care sunt mult mai buni decat Flawata,ma refer la pronuntie la partile placute si cunoscute,dupa a doua naparlire,daca pasarea pastreaza cantecul e o pasare buna,care are intiparit cantecul si abea atunci se poate scoate pui buni cantareti,asemanatori cu parintii,sau mai buni,asta depinde si de talentul crescatorului.Sa inbunatateasca mereu calitatea pasari,nu exista limite.Deci se poate iesi din tipare nimic nu e batut in cuie.Poate vreau sa fac un canar sa aiba mai multe ture decat e normal 12-15 si total diferite de cele auzite pana acum,nu vad dc.trebuie sa fiu obligat sa ascult mereu acelasi cantec,doar e democratie :lol:

Sus

MesajScris: 15 Oct 2010 21:30 
Neconectat

CA sa revenim un pic la topic ,cred ca ce a lipsit la DEVA se poate remedia la Bucuresti si anume un pic mai multii papagali si exotice(turturele diamant,mierle,sturzii ect.) .Chiar am vazut multii membrii care detin multe exemplare deosebite .

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 16 Oct 2010 15:58 
Neconectat

Si indigene.... :D

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010 12:32 
Neconectat
Site Admin

Propunerea colegilor de la Bucuresti a venit in sprijinul pasiunii pentru aceste pasari si e normal sa avem asemenea initiative, cata vreme nu sunt niste experimente empirice, ci unele atent urmarite si documentate. Asa au luat nastere rasele de canari de pana acum.
Sa nu uitam insa ca AOR are menirea de a asigura in primul rand mediul necesar promovarii standardurilor omologate pana in acest moment. Acesta este si motivul pentru care ne dorim organizarea Federatiei si aderarea la COM.
Prin urmare reintaresc ideea ca si la aceasta editie de la Bucuresti vom avea premii pentru pasarile care se apropie cat mai mult de standardul ideal:

Perusi standard:

1. Best in show
2. Best in show opposite sex
3. Best color

Canari

1. Best in show - Canari postura
2. Best in show - Canari lipocrom rosu
3. Best in show - Canari lipocrom galben/alb
4. Best in show - Canari melaninici rosu
5. Best in show - Canari melaninici galben/alb
6. Best in show - Canari mozaic

Indigene, Exotice, Papagali

1. Best in show - Exotice
2. Best in show - Indigene
3. Best in show - Papagali

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010 17:00 
Neconectat

Sfat:Pentru a deveni o asociatie puternica,cred ca frumos ar fi sa fie invitati si CLUBUL NATIONAL al CRESCATORILOR de CANARI DE CANTEC ROLLERI,numai asa ne putem afirma pe plan mondial.Avem multe de invatat de la ei,au trecut prin multe etape care ne-au consacrat si e pacat sa nu fim uniti.Cu cat suntem mai multi puterea crestesi de asta avem nevoie....sa fim o putere,sa fim uniti.Ei sunt deasupra noastra,organizeaza un concurs european pentru prima data in RO. Deci e o mandrie,baietii depun efort sa se auda si de noi.Hai sa dam mana cu mana,doar suntem Romani,sa se auda si de noi,sper ca nu am suparat pe nimeni. ;)

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010 17:27 
Neconectat
Site Admin

NOS_KPT scrie:
Sfat:Pentru a deveni o asociatie puternica,cred ca frumos ar fi sa fie invitati si CLUBUL NATIONAL al CRESCATORILOR de CANARI DE CANTEC ROLLERI,numai asa ne putem afirma pe plan mondial.Avem multe de invatat de la ei,au trecut prin multe etape care ne-au consacrat si e pacat sa nu fim uniti.Cu cat suntem mai multi puterea crestesi de asta avem nevoie....sa fim o putere,sa fim uniti.Ei sunt deasupra noastra,organizeaza un concurs european pentru prima data in RO. Deci e o mandrie,baietii depun efort sa se auda si de noi.Hai sa dam mana cu mana,doar suntem Romani,sa se auda si de noi,sper ca nu am suparat pe nimeni. ;)

...nici eu nu vreau sa fiu rautacios, dar nu-mi aduc aminte sa va fi cunoscut la Deva. Gresesc?
Pentru ca daca ati fi venit ati fi stiut ca noi am facut invitatia de mult si daca evenimente nefericite nu l-ar fi retinut pe domnul Chidu, cu siguranta ne-am fi si intalnit. Aveti mai jos invitatia adresata tocmai pe forumul lor:

http://canaridecantec.freeforums.org/ex ... 0-t39.html

Mai mult s-a tot discutat despre subiectul Federatia Ornitologica Romana ale carui baze sa le punem impreuna cu Clubul National al Canarilor de Cantec Roller. Ma mir ca v-a scapat si acest amanunt. Nu ma intelegeti gresit, dar e usor sa stai in spatele tastelor si sa dai sfaturi. Parerea mea sincera este ca atunci cand o sa punem mai mult "osu' la treaba" si o sa dam mai putine sfaturi vom fi mai castigati. E umila mea parere. Luati-o ca atare.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]