Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 20 Apr 2026 01:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: A.O.R BUCURESTI (EXPO 2010)
MesajScris: 18 Oct 2010 17:36 
Neconectat

Sincer nu am stiut de invitatie ,pentru ca nu a fost facuta public,eu inca nu am pasari,dar m-am referit la expo. Bucuresti,pentru ca asa ar fi normal.

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010 18:13 
Neconectat

Nu cred ca este o rivalitate intre A.O.R si C.R.C.C.R, fiecare au drumul lor bine definit.Daca se va vrea drumurile noastre se vor intersecta. Castigul ar fi de ambele parti din fuziune.De astfel nea Chidu se pregatise sa vina la Deva din pacate asa cum a spus Marius ,un deces in familie l-a impiedicat sa ajunga.
Dar nu-i timpul pierdut Marius va veni la Cisnadioara si noi la Bucuresti.Eu nu pot fi impartial sunt membru ambelor asociatii.

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010 19:58 
Neconectat

Docky scrie:
Propunerea colegilor de la Bucuresti a venit in sprijinul pasiunii pentru aceste pasari si e normal sa avem asemenea initiative, cata vreme nu sunt niste experimente empirice, ci unele atent urmarite si documentate. Asa au luat nastere rasele de canari de pana acum.
Sa nu uitam insa ca AOR are menirea de a asigura in primul rand mediul necesar promovarii standardurilor omologate pana in acest moment. Acesta este si motivul pentru care ne dorim organizarea Federatiei si aderarea la COM.
Prin urmare reintaresc ideea ca si la aceasta editie de la Bucuresti vom avea premii pentru pasarile care se apropie cat mai mult de standardul ideal:

Perusi standard:

1. Best in show
2. Best in show opposite sex
3. Best color

Canari

1. Best in show - Canari postura
2. Best in show - Canari lipocrom rosu
3. Best in show - Canari lipocrom galben/alb
4. Best in show - Canari melaninici rosu
5. Best in show - Canari melaninici galben/alb
6. Best in show - Canari mozaic

Indigene, Exotice, Papagali

1. Best in show - Exotice
2. Best in show - Indigene
3. Best in show - Papagali

Pentru ca tot s-a discutat de canari de cantec atat de mult, gasesc oportuna si premierea acestora. Stiu ca nu este posibila o arbitrare a fiecarei rase de cantec(doar la rolleri daca vin membrii clubului), dar astfel s-ar impulsiona si acesti crescatori sa participe la expozitie.

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010 23:08 
Neconectat

Si am si o propunere: cred ca ar fi bine venita o tombola, in conditiile in care vor veni multi vizitatori, pentru a mai strange niste banuti pentru asociatie si pe aceasta cale sunt dispus sa renunt la un mascul de florinte scos la mine, cu inel AOR. Ce parere aveti, in conditiile in care pot fi si alti crescatori bine intentionati care sa-mi repete gestul?

Sus

MesajScris: 19 Oct 2010 11:04 
Neconectat

Sal.Cristian gestul tau e foarte frumos si de apreciat.Dar nu sunt deacord ca o pasare la care ai muncit atat si te-ai bucurat nespus de venirea ei pe lume,sa incapa pe mana unui simplu vizitator,care nu stie valoarea acelei pasari si nici ce sa faca cu ea.Acea pasare trebuie sa o aiba un crescator adevarat,care sa o puna la treaba.Ca premii se pot oferii:hrana,colivii,medicamente,CD cu cantece de pasari etc.Pasari sunt bune si cele mediocre,pentru un incepator sunt foarte bune se poate face scoala pe ele fara probleme. ;)

Sus

MesajScris: 19 Oct 2010 22:15 
Neconectat

Sa impacam si capra si varza,am urmatorul sfat:in cadrul AOR sa se infinteze si o sectie de cantec care sa cuprinda toate pasarile de cantec,sau mai multe,fiecare cu specificul ei.Si as propune pentru cantec pe Domnul Florica,deoarece are experienta in aceast domeniu. ;)

Sus

MesajScris: 22 Oct 2010 12:54 
Neconectat

MIU VASILE aveti 2 colivi de expozitie la mine ,va rog sa ma contactati sa intrati in posesia lor.
Florica Neacsu 0724198635

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 26 Oct 2010 11:47 
Neconectat

Rog pe membri AOR din provincie, care vor sa participe la expozitia din Bucuresti 3-5 Decembrie sa anunte pe forum cate persoane vin,vor camera la Hotel ,sau vor sta la rude,sau prieteni,vreau sa stiu cu aproximatie numarul de persoane pentru a rezerva camere la Hotel sau Pensiune.
va mutumesc Florica Neacsu

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 02 Noi 2010 17:50 
Neconectat

Datorita faptului ca muzeul ANTIPA nu se deschide anul acesta expozitia de la BUCURESTI se va organiza in sectorul 2 piata OBOR (str Chiristigiilor nr.4-6)
Punct de reper parcul OBOR (pet shop PASARI EXOTICE ,frizeria CIUFOLICI) ,mijloc de transport metrou (statia OBOR) troleibuz 66;89 tramvai 46;34;21;5.
In alta ordine de idei , ar trebui sa ne anutam prezenta ca in functie de nr. de pasari sa se organizeze spatiul de expunere.

Ultima oară modificat de RCR pe 02 Noi 2010 17:59, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 02 Noi 2010 17:58 
Neconectat

eu vin cu 4 perusi

http://www.perusi-standard.ro

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]