Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 26 Mai 2026 07:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 245 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: EXPO AOR 2010 - Editia I
MesajScris: 11 Oct 2010 11:45 
Neconectat

Intr-adevar o mare realizare!Astfel ca am tinut neaparat sa afle despre eveniment cat mai multa lume!Va multumim pentru ca ne-ati facut sa ne simtim ''acasa''!!!
http://butaroiufamtaramdevis.blogspot.c ... atiei.html

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 15:08 
Neconectat

VA rog sa ma credeti de dimineata vreau sa intru pe forum sa multumesc organizatorilor,dar sunt asaltat de canaragiii din bucuresti sa le povestesc ce sa intamplat la deva ,sper ca pana la expo bucuresti sa reusim sa m-ai inscriem cat m-ai multi crescatori in AOR.
Acum vreu sa multumim presedintelui Marius Nistor pentru implicarea totala in aceasta manifestare, familiei JOSAN pentu primirea si gazduirea acestei expoziti. si nu in ultimul rand doamnei LUMINITA(fanero) pentru gazduirea tuturor ,ne-am simtit in aceste cateva zile ca intr-o familie ,care cred ca in curand va creste si se va inmulti cu cati m-ai multi membri,inca odata mii de multumiri tuturor celor amintiti m-ai sus.
Va asteptam la BUCURESTI 3-5 decembrie.

PS membri din Bucuresti v-au sosit legitimatiile, va rog sa ma contactati pentru a intra in posesia lor.

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 17:43 
Neconectat

Felicitari pt. expozitie
Felicitari speciale pt.organizatori.
Felicitari pt.noua conducere.
Va doresc succes.

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 18:04 
Neconectat

Totul e real din ce s-a scris pana acum de colegii nostri participanti! In primul rand am reusit sa ne cunoastem intre noi, asa cum nu avusesem ocazia prin intermediul forumului(oameni cu pareri diferite pe forum s-au intele de minune "face to face") si acesta este un mare castig. Azi ma gandeam la voi toti care ati fost la Deva si va duceam doru. Pacat ca s-a incheiat, dar orice lucru minunat este de scurta durata. Am petrecut clipe minunate impreuna, care vor ramane in mintea participantilor tot restul vietii. Legat de ce zicea Catalin vizavi de premiile castigate, cred ca nu se vor uita si mai mult, vor ocupa un loc central in vitrina viitorilor multicampioni. Multumesc oamenilor deosebiti care au facut posibila aceasta prima intrunire in conditii excelente: felicitari Marius, Catali si Luminita. Va doresc tuturor numai bine si sa ne revedem la Bucuresti in numar cat mai mare, pentru a retrai experienta "Deva" impreuna cu cei care nu au putut ajunge.

PS: Multumesc nea Florica pentru canarul rosu intensiv pe care mi l-ati daruit in urma concursului de pe forum castigat de colegul nostru Sorin Cuciureanu. Multumesc din suflet! :)

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 19:08 
Neconectat

ACUM 1 ora am ajuns si eu la ROMA,pasarile sint bine si puiul de mozambic s-a imbracat cu penaj a supravietuit doar cu seminte toata aceasta saptamina :shock: .
Vreau sa multumesc si eu familiei lui CATALIN SI LUMINITEI pentru tot efortul depus ca noi sa ne sintim bine pe perioada expozitiei si sprijinul care l-au acordat asociatiei pentru ca aceasta prima editie sa se desvasoare in cele mai bune conditii.
Felicitari si Domnului Presedinte Marius Nistor si sotiei sale pentru tot efortul depus(si ca m-au suportat o saptamina :lol: :lol: :lol:) si pentru premiile si materialelor promotionale care sint de o calitate exceptionala cu nimic mai prejos de cele de aici din italia intr-un cuvint la standarde UE.
UREZ celor noi in functii multa sanatate si putere de munca ca au nevoie pentru urmatoare editie de la Bucuresti .
Intr-un cuvint va felicit pe totii membriii AOR si nu numai pentru tot efortul depus pentru aceasta prima expozitie.

CU STIMA VICEPRESEDINTELE ONORIFIC AOR . ;)

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 19:14 
Neconectat

va felicit pentru tot ce faceti... :) am auzit numai lucruri bune despre expo ,despre gazde si regret ca nu am putut fi si eu acolo... am mai inteles ca alta e sa cunosti omul fatza in fatza iar alta e sa vb pe forum ...felicitari

eu nu imi vindec nebunia...eu traiesc cu ea in fiecare zi

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 21:05 
Neconectat

Sa va amintiti de Deva.... http://cristianurzica.sunphoto.ro/Expo_AOR_Deva

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 21:35 
Neconectat

Parerea mea?
E foarte greu de spus in cuvinte,am intilnit oameni extraordinari in adevaratul sens al cuvintului cu care inevitabil s-au legat relatii strinse de prietenie mai alesprin pasiunea comuna ce ne leaga.
Ne-au ajutat foarte mult colegii forumisti de acolo,nu sunt cuvinte sa le putem multumi,dar speram sa ne putem revansa...
Expozitia..? exact ca afara dar la dimensiuni un pic mai reduse...dar oameni de o mult mai mare calitate!
Si pentru ca voi le-ati multumit colegilor de forum,eu vreau sa-i multumesc special fratelui lui Catalin pt ajutorul acordat,cu rugamintea pt tine Catalin sa-i transmiti sa ma sune sa-i fac cadoul promis ;)
Despre conducere,da ,avem pe linga ceilalti oameni de valoare si in sfirsit un vicepresedinte cu multa cultura ornitologica care poate intr-adevar sa ne ajute cu experienta lui.

Imagine

Imagine

Imagine

Tel 0766300909
http://marianploiesti.sunphoto.ro

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 21:41 
Neconectat

Citeva foto:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010 21:51 
Neconectat

Foto :Standul cu pasari de vinzare:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 245 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]