Buna ziua !
Am gasit un anunt al domnului Stefan din Bucuresti, STF2010, pe acest forum la Vanzari :
"Vind din crescatorie proprie canari de cintec malinois, canari cu cintec de privighetoare, canari orpheus, slavujar si imperecheri intre aceste rase ...." si avea si telefoanele trecute.
Acum cateva zile (pe 15 mai), l-am sunat pe domnul Stefan (STF2010).
L-am intrebat daca canarii malinois ai dansului sunt inelati AOR si cu fise de pedigree. Mi-a raspuns ca sunt inelati AOR, dar ca "nu exista canari cu pedigree". M-am mirat deoarece citisem ca exista, de pe acest forum, dar am zis ca poate cine stie, am inteles eu gresit.
Cand l-am intrebat din nou mirata "cum nu exista canari cu pedigree ?", a ras si a spus "Ati auzit dumneavoastra ca are cineva asa ceva ? Nu exista nimeni in Romania care are canari cu pedigree !"
I-am spus atunci ca asta se poate verifica si o sa intreb la Clubul de canari Malinois.
Dar uitati ce am gasit acum cautand mai atent pe acest forum :
STF2010 scrie:
salut Mihai,sunt Stefan din Bucuresti,spune mai multe despre acest club,te rog,eventual dc mai stii ca sunt si alti iubitori,crescatori de malinois in tara.Si eu cresc ac rasa de cativa ani,am cateva exemplare arbitrate in Italia,cu pedigree,etc.Ma bucur sa aud ca si in Romania incepe sa fie apreciat acest canar.Astept date noi despre clubul tau.Succes!
Deci domnul Stefan, din 2011 avea canari cu fisa pedigree, stia ca exista. Poate stia si inainte de feb. 2011, deoarece spune ca este crescator de canari malinois de cativa ani in urma.
SI MINTEA CA NU EXISTA ASA CEVA ! RUSINE !
Poate unii zic ca este o simpla minciuna. Dar daca un om va minte o data, sa va asteptati sa va minta si a 2 a oara,.....
Va intreb : Daca un om va mintit, mai puteti avea incredere sa cumparati o pasare de la el ?
Sunt noua pe acest forum, cand am gasit AOR, am crezut ca "mi-a pus Dumnezeu mana-n cap", gata, o sa aflu tot ce vreau de la surse sigure, nu gasesti sarlatani ca la piata.
Pacat ! Sa afle cu aceasta ocazie, toata lumea ca exista pe acest forum si oameni in care nu poti avea incredere si de la care nu merita sa cumpere niciodata nimic.
ASTA CA SA NU INCURAJAM, CORUPTIA, MINCIUNA si NESIMTIREA.
Mi-e greu sa cred ca domnul Stefan este inregistrat ca membru AOR.
Vreau sa cred ca nimeni de la AOR nu ar minti asa.
Deci atentie de la cine cumparati ! De preferabil verificati daca este doar un user inregistrat pe forum sau acea persoana este si in lista Statut Membrii AOR.
Este de preferat sa cumparati de la persoanele de incredere, membrii AOR.