Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 28 Dec 2025 01:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
MesajScris: 10 Feb 2011 08:15 
Neconectat

Va salut, cu respect. Ma numesc Stinga Daniel, am 41 de ani, sun de profesie politist, locuiesc in Dr.Tr.Severin si pe data de 11 ian.20111 am descoperit acest site minunat si chiar atunci mi-am exprimat dorinta de a fi printre dumneavoastra. De mic copil mi-au placut animalele, cu preponderenta porumbeii (pe care de fapt inca imi mai cresc), cainii (am unul si la servici specializat pe detectare explozivi), caii si pasarile de colivie. Am inceput cu o colivie mica boltata din lemn si un sticlete, dupa care am cumparat o pereche de canari maturi si un barbatus incercand sa ii si inmultesc. La ora actuala sunt fericitul posesor a 4 masculi maturi, un barbatus de vreo 5 luni, un sticlete matur si 3 femele gata de reproductie (la 2 am deja cate 3 oua). Doresc sa ajung macar la jumatate din profesionalismul dumneavoastra si cu cat mai multe exemplare, iar intr-o buna zi poate si membrul A.O.R. Va multumesc ca am fost acceptat printre dumneavoastra. O zi minunata va doresc tuturor, sa ne auzim cu bine.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011 10:33 
Neconectat

bine ai venit printre noi Daniel.sunt sigur ca daca exista pasiune in ceea ce vrei sa realizezi,vei reusi.pasiune,rabdare si multa munca .visele nu au omorat pe nimeni,nu?

la fel ca si multi crescatori de canari din orasul tau care au avut si poate mai au aceasta pasiune ,iti doresc succes!!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011 12:33 
Neconectat

Bine ai venit colegu ( coleg de forum si MAI) :D , cainii mai au grade in politie? daca esti din d.t. severin presupun ca esti si pescar , mult succes cu pasarelele poate vedem si niste poze cu ele

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011 15:07 
Neconectat

Bine ai venit colega :D .

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]