Multumesc Cristi ptr. informare, clar ca nu are rost sa incerc nici una din variante, vreau sa mentionez ca, in urma postarii anuntului meu in vederea achizitionarii necesarului de canari, am reusit in sfarsit sa achizitionez ce mi-am dorit. In sfarsit am acum doua perechi de rosii, un mascul rosu neintensiv (pe care il aveam) cu o femela rosu intensiv si un mascul rosu intensiv cu o femela rosu neintensiv si asta doar prin bunavointa d.lui Borunzi Cristi, care din matca sa ptr. 2013, mi-a dat cele doua femele si masculul intensiv, astfel incat sa imi formez o linie de plecare ptr. rosii, avand o linie de albi recesivi, imi mai ramane sa rezolv si pentru masculul rosu mozaic, dar asta nu-i graba, pe parcurs sper sa reusesc si atunci, in urma obtinerii unor produsi de calitate, pot spune ca este timpul sa ma gandesc si la inscrierea mea in cadrul acestei minunate asociatii.
Va multumesc ptr. sfaturi si incurajari si promit sa va tin la curent cu evolutia minicrescatoriei mele prin foto si alte subiectecare ma intereseaza in mod direct si la care dvs. sprer sa imi raspunde-ti cu aceeasi promptitudine si acelasi profesionalism (ca si pana acum), mai ales ca, asa cum am mentionat anterior, din anul viitor doresc cu ardoare sa fiu unul din membrii acestei ,,mari familii", dar numai in urma obtinerii unor pasari de calitate, ptr. ca vreau sa plec pe acest drum cu dreptul (si sa fiti si dvs. multumiti de ceea ce o sa obtin, nu numai eu

).
Va doresc o zi minunata tuturor, cu stima, Dan.