Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 27 Dec 2025 15:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 123 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 10 Feb 2010 15:30 
Neconectat
Moderator

dana24 scrie:
nelutu.rosu scrie:
Foarte frumoase sa-ti traiasca, in special mutatiile whiteface, sper in curand sa-mi iau si eu aceasta mutatie.

Multumesc nelutu.Sa iti cumperi ca nu ai sa regreti,ce este drept se gasesc cam greut.Si am mai observat un lucru la aceasta mutatie inafara de culoare,sunt mai mari decat celelalte mutati.Am avut un pui de la ea si la 5 luni era cat Galbiuta de mare.

Nu imi fac probleme ca nu gasesc. Am vazut in mai multe randuri, dar am deja 8 nimfe :)

Sus

MesajScris: 10 Feb 2010 21:23 
Neconectat

nelutu eu am avut si 9 nimfe in casa,dar din pacate a trebuit sa ii dau din lipsa de spatiu si in plus eu stau in chirie.Dar crede-ma ca nu as fi dat nici un pui pt ca fiecare are un loc aparte in sufletul meu.Asa ca o pereche in plus sau un plus de culoare la cati inaripati ai tu nu cred ca strica.Uite in primavara asta daca este sa am 2 pui albi unul ti-l dau tie. ;)

http://dana24.sunphoto.ro

Sus

MesajScris: 11 Feb 2010 09:12 
Neconectat
Moderator

dana24 scrie:
nelutu eu am avut si 9 nimfe in casa,dar din pacate a trebuit sa ii dau din lipsa de spatiu si in plus eu stau in chirie.Dar crede-ma ca nu as fi dat nici un pui pt ca fiecare are un loc aparte in sufletul meu.Asa ca o pereche in plus sau un plus de culoare la cati inaripati ai tu nu cred ca strica.Uite in primavara asta daca este sa am 2 pui albi unul ti-l dau tie. ;)

Mersi apreciez, pot sa-ti dau si eu la schimb pe el daca vor iesi pui si la mine. Acuma asa e cum spui tu, as putea sa mai tin o pereche sau doua de nimfe whiteface, cum le tin pe restu ar avea loc si astea. Referitor la marime daca le compari cu cele lutino mereu vor fi mai mari, cele lutino cu cat le imperechezi mai mult intre ele cu atat talia puilor va fi mai mica. Referitor la raspandirea de whiteface, eu stau intr-o zona favorabila, aproape de Ungaria si cu multi crescatori si negustori prin zona. Recent mi-am luat niste pescarusi si respectivul avea cateva exemplare de whiteface, apoi are si un prieten de-al meu care e destul de aproape de mine, iar in Ungaria la targ sunt suficienti. In alte zone sunt mai slab raspanditi si sunt mai rari ce e adevarat. Oricum imi plac si o sa-mi iau si eu o pereche, dar cel mai probabil in vara cand am de unde sa aleg din pui. ;)

Sus

MesajScris: 11 Feb 2010 11:27 
Neconectat

Da,in Ungaria la targ mai gasesti si alte mutatii care la noi inca nu sunt.Si Snow este adusa din Ungaria.Eu cand am zis ca se gasesc cam greut ma refeream la noi in tara.
Poate ca este adevarat ce zici tu despre mutatia Lutino.Din cate am observat la nimfe daca le dai drumul tot timpul si nu le ti inchise in colivie se dezvolta mult mai repede si mai bine.
Cea mai mare nimfa care am vazut-o avea peste 50 de cm si nu stie ce este aia colivie.Ea avea la dispozitie un apartament cu 3 camere in care statea.

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010 10:30 
Neconectat
Moderator

Poze de ieri:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010 11:21 
Neconectat

Da-mi voie sa te felicit inca o data pt. amenajare. Bafta in sezonul ce vine. ;)

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010 12:29 
Neconectat
Site Admin

Excelente conditii! Succes si de la mine!

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010 12:36 
Neconectat

Felicitari pentru conditii si succes in continuare ,sa vedem puiutii la expo AOR. ;)

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010 12:51 
Neconectat

felicitari , frumoase pasari sa iti traiasca si la mai multe

Sus

MesajScris: 04 Mar 2010 13:40 
Neconectat

Bafta multa nelutu in primavara asta si la cat mai multi puiuti. ;)

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 123 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]