Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 01 Mai 2026 07:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii libere
MesajScris: 23 Feb 2010 00:06 
Neconectat

si ca exemplele astea sunt sute...
daca nu vreti sa cumparati nimic nu mai intrati la rubrica vinzari,nu-i mai simplu?
si ca toate afacerile in care se vinde si se cumpara ceva aici se vind pasari si produse aferente,ce ati vrea la rubrica vinzari sa fie termopane???
eu ma retrag din aceasta discutie,consider ca ce am avut de spus am spus...

Tel 0766300909
http://marianploiesti.sunphoto.ro

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 00:14 
Neconectat

Propun sa ne concentram pe 2% este o modalitate simpla de a aduce ceva bani in asociatie

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 00:27 
Neconectat

Marian pe mine ma deranjat ca cineva de pe acest forum a zis sa punem canari pe yotube sa-i asculte. Inregistrarile denatureaza calitatea cantecului si tonalitatea o strica .Si e cumva arbitru?
Eu ai pun o inregistrare si a-ti demonstrez ca habar nu are de valoarea cantecului de pe inregistrare.
Dar sta pe vanzari toata ziua e corect?Cand ar putea sa scrie pentru tinerii canaristii, cate ceva interesant.

Noi trebuie sa implementam tinerilor crescatorii mentalitatea de invingatori,de crescatori de canari de calitate nu sa-i scolim in vanzarii ca eu recunosc de aici am invatat unele trucuri de vanzari.Si nu ma mandresc cu asta.

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 00:51 
Neconectat

Nelutu ti-as raspunde cu drag dar la canarii de cintec sunt praf....
Mai tii minte ca 2 canari buni ai tai au ajuns in afara tarii?si iti parea rau.....exact la asta ma refeream ca nu ne intereseaza calitatea ci pretul dar ne plingem imediat....
Dupa cum stii si tu in Germania,Italia sunt si canari de 20 euro si de 500 euro ,acum iubitii nostri compatrioti forumisti or vrea sa iau rosii de 200 si sa le dau cu 15 euro ca lucreaza mult....pt banii aia
daca o canarita adusa de afara cu inel din acel an ,deci puica,nu a crescut puii tot vinzatorul e de vina, pai de unde naiba sa stiu eu ce are de gind pasarica aia?
Eu acum 10 ani vindeam 15 pui si cumparam un singur canar adus de pe afara,si nu m-am mai vaitat atit...

Asa ca d-lor hai sa lasam goana de scandal si hai sa luam exemplul unui crescator care are un locul 1,indiferent de rasa vorba unui crescator mai batrin ''mai trebuie sa spalam mult gainat pina sa devenim crescatori adevarati''

Tel 0766300909

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 08:55 
Neconectat

Cineva spunea ca sunt foarte putini cei care comanda pasari de calitate , arbitrate si pun problema banilor inaintea calitatii. Dar cum sa nu pui problema si asa cand asa zisii comercianti care aduc sute de pasari de la Regio de exemplu la o pasare pe care o ia cu 8-10 euro una slab calitativ o face de ajunge la 30-50 de euro, vi se pare normal? O pasare mai de calitate pe care o ia cu 30 -50 de euro aici o da cu 100-200 de euro vi se pare corect?

Numai ptr ca o transporta pina in tara. Ei castiga mai mult decat un crescator care are de munca pina vede un puiutz care sare pe batz, care maninca singur care anul urmator poate fii pus la pereche . Mie nu mi se pare corect. Daca nu ar mai fii asa hapsani dupa bani v-om putea sa comandam si noi marea majoritate pasari de calitate. Dar ei din asta traiesc din bisnitza.

Eu va sfatuiesc sa va stringeti in grupuri mici mari si sa mergeti singuri la expozitie sa va alegeti singuri pasarile , chiar daca pretul o sa va iasa la fel ca in tara ptr ca nu veti putea lua sute de pasari, dar macar o sa aveti satisfactia de a vedea ceva frumos, veti face o mica excursie. Eu asa o sa fac cu catziva prieteni, numai vreau sa ofer satisfactie asa zisilor comercianti, nu vreau sa-i mai imbogatesc. Si dupa ce ca le dam o groaza de bani suntem tratati pe forum ca niste gunoaie.

Nu te certa cu prostul , ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta .

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 11:13 
Neconectat

marian75marian scrie:
Haide-ti sa va mai spun ceva:vind pasari de ani buni sa zicem 10,am avut sute de clienti ,stiti citi m-au intrebat de calitate inaintea pretului? poate 10
stiti citi au comandat ferm de exemplu vreau malinois de 90 puncte sau arbitrat?daca au fost 5
stiti citi se intereseaza inainte sa cumpere cum trebuie sa arate sau sa cinte o pasare?......
stiti ca unii imi cer rosii mai mari necunoscind dimensiunea standard care dealtfel e scrisa peste tot?
cind cumparam o pasare prima grija e sa ne vaitam cu salariul...dar pretentiii..........
Nelutu cred ca ai procedat cum ar trebui sa procedeze toata lumea!citi stii ca au facut asa?f putini probabil
Concluzia e ca cei mai multi dintre noi vrem pasari la pretul care il vrem noi,asta vrem asta avem.....uniii....
Un crescator mai in virsta imi spunea azi dimineata ca daca s-ar putea sa vinzi pasarile,sa le bagi la pereche,sa le si colorezi si sa mai faci nu stiu ce si tot nu ai fi bun si avea mare dreptate.

Oricum este o perioada mai grea in domeniul ornitologiei rominesti si cred ca va mai trece un timp pina cind si pasarile noastre vor ajunge la performantele de afara dar usor usor....

bamuiesc ca nu v-au intrebat multi de calitate,daca la toti le-ati zis ca aduceti pasari de la cei mai mari crescatori din italia,ca si in cazul rosiilor, care a-ti sustinut ca sunt luati de la doi dintre marii crescatori ai italiei.sau poate o fi adevarat. nu contest!

Tel: 0745288302

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 19:34 
Neconectat

Urmaresc cu interes si placere dezbaterile din ultimele ore.Acum ca,s-au mai linistit apele. vin si eu cu cateva propuneri ,pe care sa le discutam ,iar la Adunarea generala anuala a AOR, sa putem lua hotarari comune.
-toti cei care intra pe forum (inclusiv cei actuali) sa-si declare toate datele-in caz contrar sa fie stersi in 2-3 zile.
- cei care scriu la rubrica -vanzari sa fie membri AOR.
-cei care vor sa scrie la rubrica -vanzari -si nu sunt membri AOR ,sa depuna o anumita taxa in contul AOR,astfel ne putem mari suma in cont ( si asa este mica) Taxa o va stabili membri AOR.
-daca exista,(daca ) ,membri AOR ,interesati doar de -vanzari- din proprie initiativa , sa-si mareasca cotizatia-cu cat considera fiecare. Ajutand in acest fel AOR.
Stiu ca avem regim de ONG,dar avem cativa juristi buni intre noi,care vor putea gasi o rezolvare-bunavointa sa fie.

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 23:45 
Neconectat

Mie nu mi se pare anormal sa mai si postam din cand in cand anunturi la ''vanzari-cumparari'',din moment ce reproducem aceste pasari..trebuie sa mai si vindem...sa mai si cumparam..Insa trebuie recunoscuta calitatea fiecarei pasari si pus un pret corect.Doar ca AOR-ul nu trebuie sa devina o piata de desfacere a celor ce nu sunt nici macar membrii.Eu ..unul chiar ma bucur cand gasesc vreun anunt ce ma intereseaza fie cu pasari fie cu produse pt pasari,dar totul de calitate.Am cumparat si eu pasari de Italia,de la un prieten si sunt in regula.Sunt chiar foarte multumit.Din pacate crescatorii romani au inca tendinta de a imperechea fara sa tina cont de regulile de imperechere...(asa cum si eu faceam inainte,pana sa am acces la toate informatiile pe care ni le ofera chiar acest site).Sper ,totusi,ca de aici inainte sa reproducem,sa vindem,sa cumparam pasari cat mai valoroase si sanatoase!!!

Sus

MesajScris: 23 Feb 2010 23:55 
Neconectat

Sfatul meu?mergeti fratilor si voi si luati-va ce doriti ,granitele s-au deschis de mult...
de prin 2001 pina in 2005 am fost cu autocarul in fiecare an ptr 10-15 pasari din rasa york[atunci eram crescator nu ca acum bisnitar]ptr singe si calitate...deci daca vrei poti...
anul acesta expo de la Reggio va fi de pe 15 pe 21 nov ,e timp destul ptr pregatiri...
daca vreti va pot da adresa unui hotel bun ptr rezervari....oricind cu placere.

Tel 0766300909

Sus

MesajScris: 24 Feb 2010 00:12 
Neconectat

si eu am fost tratat ca un gunoi dar asta nu ma afecteaza....sita va cerne...im schimb sunt f multumit ca marea majoritate sunt f incintati de colaborarea cu mine....asta e
atit de tare m-au ambitionat aceste discutii incit promit solemn ca in noiembrie vor intra in tara ptr matca cel putin 10 pasari clasate in primele trei locuri la rasele care ma interseaza indiferent de costuri...abia astept...

Tel 0766300909

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]