Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 27 Dec 2025 17:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 123 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 15 Apr 2010 18:58 
Neconectat

ionutz cta scrie:
foarte frumosi...sa-ti traiasca ..o intrebare ...de unde esti ..mangalia /cj?...multumesc

Eu sunt nascuta si crescuta in Mangalia,dar acum sunt la facultate in Cluj. ;)

http://dana24.sunphoto.ro

Sus

MesajScris: 15 Apr 2010 19:31 
Neconectat

ok ..deci esti de la mare ...ma bucur...multumesc pt raspuns

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010 09:00 
Neconectat
Moderator

Frumos Dana, felicitari, evolueaza foarte bine observ. Sa-i vedem cu penajul complet.

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010 10:44 
Neconectat

nelutu.rosu scrie:
Frumos Dana, felicitari, evolueaza foarte bine observ. Sa-i vedem cu penajul complet.

Multumesc nelutu. Ai tai ce mai fac?Ai puiuti de la perechea de anul trecut?Daca da asteptam poze cu ei.

Sus

MesajScris: 16 Apr 2010 13:57 
Neconectat
Moderator

dana24 scrie:
nelutu.rosu scrie:

Multumesc nelutu. Ai tai ce mai fac?Ai puiuti de la perechea de anul trecut?Daca da asteptam poze cu ei.

La mine s-a intamplat o nenorocire...cuibul fiind prins pe plasa cu cuie in sistem L, nu stiu cum au tot sarit, zburat pe el s-a desprins de pe plasa si cuibul cu toate cele 5 oua fertile a cazut iar ele s-au spart , crapat toate. Acuma am schimbat sistemul cu unul mult mai sigur cu niste carlige care se infileteaza in cuib, mult mai incovoiate decat acele cuie iar posibilitatea de desprindere tinde spre 0. Asa ca astept noua serie.. :(

Greseala a fost a mea, am fost foarte dezamagit, dar n-am mai putut sa fac nimic. Le-am modificat asa si am invatat din greseala asta. :|

Sus

MesajScris: 17 Apr 2010 16:21 
Neconectat

nelutu.rosu scrie:

La mine s-a intamplat o nenorocire...cuibul fiind prins pe plasa cu cuie in sistem L, nu stiu cum au tot sarit, zburat pe el s-a desprins de pe plasa si cuibul cu toate cele 5 oua fertile a cazut iar ele s-au spart , crapat toate. Acuma am schimbat sistemul cu unul mult mai sigur cu niste carlige care se infileteaza in cuib, mult mai incovoiate decat acele cuie iar posibilitatea de desprindere tinde spre 0. Asa ca astept noua serie.. :(

Greseala a fost a mea, am fost foarte dezamagit, dar n-am mai putut sa fac nimic. Le-am modificat asa si am invatat din greseala asta. :|

:o :o :o Nelutu sincer chiar nu imi vine sa cred ca ti s-a intamplat lucrul asta,mai ales ca mai era putin si trebuia sa eclozeze puisori.
Sincer am ramas fara cuvinte cand am citit randurile scrise de tine.
Singurul lucru care pot sa iti mai zic este grija mare si multa bafta la urmatoarea ponta si sa ai puiuti de la toate perechile nu numai de la una. ;)

Sus

MesajScris: 19 Apr 2010 10:45 
Neconectat

Bine v-am gasit. Sint din cluj si cresc si eu papagali nimfa. Ma bucur ca am dat de voi si sigur voi avea ce invata. Nelutu rosu, imi pare sincer rau pt. ce ai patit.

Sus

MesajScris: 19 Apr 2010 13:00 
Neconectat
Moderator

Asta a fost, noile agatatori au fost montate, acuma sper sa nu am am probleme de genu. Si eu am fost foarte dezamagit cateva zile.

Sus

MesajScris: 20 Apr 2010 09:38 
Neconectat

Doresc si eu un sfat sau o idee. La nimfele mele, am observat ca la fiecare rind de pui, (peste 5) ultimul pui moare. Ramine mic si la un moment dat ,, se duce". Mincare au, seminte ,ou fiert, calciu, verdeata, de toate. Am incercat sa-i hranesc pe cei mai mari, in paralel cu parintii ca sa se poata ocupa de cel mic. Tot aia. Puiul cel mic de fiecare data este sub gramada de pui mari. Acum am avut 8 oua, din care au iesit deocamdata 4 si mai urmeaza. Poate imi dati un sfat.

Sus

MesajScris: 20 Apr 2010 10:39 
Neconectat

muta tot ce este peste 4 la alta pereche.
4 este numarul optim...chiar daca reusesti sa cresti mai multi ultimii vor fi subdezvoltati intotdeauna sau chiar toti.
4 nu suprasolicita nici parintii si puii cresc optim.

http://www.perusi-standard.ro

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 123 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]