Buna seara tuturor si bine v-am gasit:)
Abia acum m-am logat
Ceea ce m-a facut sa ma loghez poate o sa vi se para hilar, dar o sa va plictisesc totusi cu mica mea povestioara:)
Deci..incep:
In familia mea, in afara de mine si parintii mei mai sunt 2 membri : Rona (o caniche de 9 ani jumatate...i-am calculat ziua de nastere pe 1 Decembrie...deci dublu motiv de sarbatoare:D) si Zozo (o nimfa mascul) care are 11 ani de cand l-am luat (din piata l-am luat..trebuie sa recunosc, dupa ce inainte mai avusesem 2 perusi din care unul a murit si altul a zburat:( )
Si de cand a venit Rona in familie ea a trecut in fata lui Zozo (cu multisor pot sa zic..din pacate)
O perioada Zozo a stat in colivia unde statusera perusii (Cleo si Nero se numeau) si era ff mica pt el..pana intr-o zi cand ma uitam la el si ma gandeam cum s-o simti el acolo asa inghesuit...
Fiind in scoala generala pe atunci...nu aveam eu multi bani pusi de-o parte...dar cat am avut fara nicio retinere i-am luat si 1 ora mai tarziu Zozo avea o colivie cam de 5-6 ori mai mare ca cea veche:D
Revenind la prezent, de curand l-am visat intr-o noapte ca statea pe umarul meu..si din dimineata urmatoare mi-am pus in gand sa am eu grija de el cat pot de bine atata cat mai are el de trait (am citit ca media de varsta este de 13-15 ani dar unii pot ajunge si la 25)..mai ales ca Rona a ramas rasfatata familiei...
Facand toata aceasta introducere..va cer cateva sfaturi:
-fiind din Bucuresti, la caldurile astea insuportabile, as putea sa-l iau la mine in camera si sa-l tin ferit de aerul conditionat? macar sa stea la o temp de 24-25 grade
- daca il iau la mine in camera as putea sa-i pun la calculator sa asculte pe net alti papagali cat stau si eu la calculator..am facut proba acum seara si era f incantat..incepuse sa cante:)...stiti site-uri in afara de youtube?
- daca vreau sa-i dau de mancare ceva mai special...care sa-i placa mult ce imi recomandati? in afara de mei, patrunjel (il adora), batoane cu miere sau portocale,os de sepie? am vazut intr-o poza mai sus postata niste nimfe care mancau de zor ceva pe baza de morcovi...ce ar putea fi?:D
In scurt timp o sa postez si poze cu Zozo (i se mai spune in familie si Generalul..mai ales cand ridica creasta:D)
Fara sa-mi dau seama..il iubesc mai mult de cat credeam:D
PS..Nu radeti de mesajul meu...