Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 26 Mai 2026 01:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
MesajScris: 10 Iul 2010 11:56 
Neconectat

DATOR CU UN RASPUNS CELOR CARE M-AU INTREBAT DE CE NU COPEREZ CU MANITOBA:

DESI AM O COLABORARE SI CU ACESTA FIRMA INCA DE ANUL TRECUT,FIND PRIMA DIN ITALIA CU CARE AM PUS BAZELE UNUI ACORD ,M-AM LIMITAT A FOLOSI PRODUSELE LOR DOAR PENTRU UZ PERSONAL,DIN BUN SIMT PENTRU UN MEMBRU AOR CARE COMERCIALIZEAZA IN ROMINIA PRODUSELE FIRMEI RESPECTIVE ,AVIND DISCUTII PENTRU VINZAREA LOR CU ASOCIATUL MEU ,IAM RASPUNS IN FELUL URMATOR :EU POT VINDE ACESTE PRODUSE IN ROMINIA ,DAR AR FII CORECT MAI INTII SA VORBESC CU RESPECTIVUL MEMBRU ,INSA DIN RESPECT PENTRU DINSUL NU AM FACUT-O NICI IN PREZENT.

ESTE OMUL LA MASA CARUIA S-AU PURTAT DISCUTII PRIMA DATA PENTRU INFINTAREA ACESTEI ASOCIATII.
PE ACEASTA CALE IL SALUT,DESI NU A MAI ACTIVAT PE ACEST FORUM .

CU STIMA .

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010 10:41 
Neconectat

SUGESTIE catre PRESEDINTELE A.O.R. ...incep cu scuzele de rigoare...nu am nici intentia,, de a pune paie pe foc'' intr-un subiect abia incheiat ,dar se pare ca sunt in asentimentul multora de pe acest forumsi mai exact ma refer la topicul vanzari...si imi asum si pleiada de ,,apostrofari''daca e cazul:deci, de multe ori numele ultimului care scrie ma face sa nu mai intru in topicul respectiv pt ca asa cum scria NEDELCU R la un moment dat ma astept deja la remarci fara valoare; in schimb la VANZARI am gasit intotdeauna ceva F interesant!!! AM observat ca toti ceilalti ca CRISTIAN 75(sau MACI) practica un comert agresiv da' asta e COMERTUL! Prefer,, sa mi se puna sub nas'' articole noi decat sa bantui dupa cine stie ce site.De ce pt faptul ca EUGEN(Ilfovean de-al meu de altfel...) cu vechimea sa de zeci de ani de afaceri a uitat ca business-ul se face doar pe hartie... sa pierdem NOI!? De aceea PROPUN sa existe in continuare vanzari de orice fel dar numai la <<VANZARI>>, cat si discutiile cu privire[...].MI-am permis aceste observatii pt ca eu vreau sa vizionez si sa cumpar articole din domeniu.Inchei aici, de data asta cu multumirile de rigoare!

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010 12:47 
Neconectat
Site Admin

Cum am spus si in regulament:
viewtopic.php?f=13&t=717
Nu am nici un fel de problema cu acest lucru, doar sa o facem organizat si pe baza unui contract de colaborare, ca totul sa fie cat mai transparent. Nu mai vreau acuzatii de nici un fel la adresa AOR.
Imediat ce stabilim conditiile colaborarii cu fiecare, posturile vor fi reactivate intr-un spatiu dedicat acestui scop.

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010 14:02 
Neconectat

Subscriu si eu hatararii Presedintelui AOR!

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 10:03 
Neconectat

Domnul gxgstandard spune:
De ce pt faptul ca EUGEN(Ilfovean de-al meu de altfel...) cu vechimea sa de zeci de ani de afaceri a uitat ca business-ul se face doar pe hartie... sa pierdem NOI!?

NU INTELEG LA CE VA REFERITI DOMNULE GXGSTANDARD. NU AM UITAT NIMIC. BUSINESS-UL CORECT SE FACE RESPECTAND REGULILE (SCRISE SI NESCRISE).

IN PRIMUL RAND NU ESTE O DISPUTA INTRE 2 PERSOANE. EU NU AM NIMIC DE IMPARTIT CU DL. CRISTIAN75 SI NU AM DECE SA MUT DISCUTIA PE PRIVAT. EU AM SESIZAT UN ABUZ PRIN STERGEREA UNUI MESAJ POSTAT PE FORUM (RECUNOSCUT DE CEL IMPLICAT SI DE CONDUCEREA AOR) SI IN CONTINUARE AM ARGUMENTAT MOTIVELE PENTRU CARE COSIDER ACEASTA STERGERE DE PE FORUM UN ABUZ .
SITUATIA CREATA CU CONSECINTELE RESPECTIVE IMI DISPLAC FOARTE MULT. ATUNCI CAND AM POSTAT PE FORUM INFORMATIA PENTRU ACESTE COLIVII, NU MA GANDEAM, CA UN SIMPLU ANUNT VA DUCE LA ACEASTA DISPUTA SI CA VA ANTRENA IN DISCUTII ATATEA PERSOANE.
VA CER INCA ODATA SCUZE PENTRU NEPLACERILE CAUZATE PERSOANELOR NEVINOVATE.
CU STIMA.

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 10:55 
Neconectat
Site Admin

EUGEN scrie:
PENTRU CEI CARE NU STIU
SI IN ATENTIA DL MACIUCA.

[...]

COSIDER DISCUTIA INCHEIATA SI O SA VA FAC CUNOSCUTE IN CONTINUARE PRODUSELE ........... DACA NU O VOI PUTEA FACE PE FORUMUL ASOCIATIEI, O VOI FACE PE ALTE FORUMURI.
DACA SUNTETI INTERESATI DE ACESTE PRODUSE VA ROG SA URMARITI IN CONTINUARE MESAJELE MELE.

Domnul EUGEN! Nu sunt nici inodor, nici insipid, nici incolor. :)
Prin urmare va rog sa nu va prefaceti ca nu exist. Am afisat un regulament si ma astept sa il respectati.
viewtopic.php?f=13&t=717
Daca vreti sa va promovati in continuare produsele va rog sa ma contactati sa stabilim conditiile colaborarii.
Si chiar sper sa fie incheiata discutia pe acest forum. Va rog pentru a doua oara. A treia nu va mai exista...

PS: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. E obositor de urmarit si printre altele mai inseamna ca strigati/urlati...Nu cred ca e cazul.
Multumesc de intelegere.

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 12:58 
Neconectat

Domnule administrator Docky,

Va cer scuze din nou. Am scris cu majuscule pentru ca e mai usor de citit si nu pentru a striga la cineva.

Faptul ca ati sters ultimul mesaj si ati citat selectiv si tedentios, m-a convins ca nu sunteti interesat de adevar. Nu e de mirare ca si colaboratorii dumneavoastra au procedat la fel atunci cand nu le-a convenit ceva. Am fost acuzat ca am intrat peste afacerile domnului Maciuca, lucru care nu este adevarat. Si am cautat sa ma apar si sa redau realitatea. Din pacate fara succes. Scopul meu nu este de a dezvolta o mare afacere in Romania, ci acela de a prezenta crescatorilor din Romania si alte produse ornitologice la preturi rezonabile.

Acesta este ultimul meu mesaj legat de aceasta problema si sper sa nu fie sters sau truchiat ca celelalte.

Cu stima.

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 17:48 
Neconectat

Cristian aduce multa valoare Aor prin experienta sa cu indigenele. Sper din tot sufletul sa revina asupra deciziei, pentru ca avem nevoie de un om ca el. Stiu ca oltenii sunt foarte orgoliosi, dar acele sacrificii facute se sterg cu timpul si raman in anonimat daca nu continuam toti munca inceputa. Avem nevoie de unitate si sper din tot sufletul sa nu mai existe discutii. Ideea emisa de d-l Presedinte mi se pare foarte buna: colaborare in termenii sio conditiile AOR, caci avem nevoie ca oricare alta asociatie de fonduri si plus de asta exista si un liber arbitru(AOR ca si institutie), care sa apere interesele membrilor si sa-i sustina in aducerea acestor formule folosite si peste hotare de crescatori cu renume.

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 22:55 
Neconectat
Site Admin

EUGEN scrie:
Domnule administrator Docky,

Va cer scuze din nou. Am scris cu majuscule pentru ca e mai usor de citit si nu pentru a striga la cineva.

Faptul ca ati sters ultimul mesaj si ati citat selectiv si tedentios, m-a convins ca nu sunteti interesat de adevar. Nu e de mirare ca si colaboratorii dumneavoastra au procedat la fel atunci cand nu le-a convenit ceva. Am fost acuzat ca am intrat peste afacerile domnului Maciuca, lucru care nu este adevarat. Si am cautat sa ma apar si sa redau realitatea. Din pacate fara succes. Scopul meu nu este de a dezvolta o mare afacere in Romania, ci acela de a prezenta crescatorilor din Romania si alte produse ornitologice la preturi rezonabile.

Acesta este ultimul meu mesaj legat de aceasta problema si sper sa nu fie sters sau truchiat ca celelalte.

Cu stima.

In primul rand va multumesc ca intr-un final m-ati sesizat, desi tinand cont de raspuns, am o indoiala ca ati citit tot ceea ce am scris. Daca nu m-am exprimat suficient de clar, va rog sa imi spuneti si reformulez.
Cu un aspect aveti intr-adevar dreptate, nu ma intereseaza neaparat cine are dreptate sau nu, nici nu sunt in masura si nici nu este rolul meu sa judec lucrul acesta. Mi-am facut o parere...asta e altceva.
Rolul meu este sa protejez interesele AOR, iar dumneavoastra ati escaladat o situatie care a adus un prejudiciu de imagine acestei asociatii. Ca urmare a trebuit sa iau masuri. Si le-am luat: am conceput un regulament al sectiunii vanzari ca extensie a Regulamentului forumului AOR pe care il regasiti aici (si chiar va sfatuiesc sa il cititi cu mare atentie):

viewtopic.php?f=2&t=726

Iar postul dvs nu este sters, ci mutat in Arhiva unde accesul este restrictionat deoarece ati ignorat complet mesajele mele anterioare si regulamentul pe care il postasem la sectiunea vanzari.
In ceea ce priveste acuzele la adresa mea vreau sa va spun ca sunt total nefondate si v-am tratat impartial si pe unul si pe altul, cu toate ca in afara de faptul ca ati platit cotizatia la fel ca oricare membru, nu ati participat cu absolut NIMIC la nici un fel de proiect AOR. Corectati-ma daca gresesc. Nu mi-ar ajunge paginile acestui forum sa scriu cate a facut Cristi pentru AOR, dar asta nu-l absolva de vina si a fost tras la raspundere pentru actiunile sale.
Mai aveti o afirmatie pe care imi permit sa o corectez. Nu e vorba de "colaboratorii" mei, pentru ca nu EU i-am ales, ci EI au ales sa se implice si sa puna umarul la crearea acestei entitati. Si LOR li se datoreaza acest succes. La fel cum dvs ati ales sa postati la vanzari... Si eu am tras concluziile ;)

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]