EUGEN scrie:
Domnule administrator Docky,
Va cer scuze din nou. Am scris cu majuscule pentru ca e mai usor de citit si nu pentru a striga la cineva.
Faptul ca ati sters ultimul mesaj si ati citat selectiv si tedentios, m-a convins ca nu sunteti interesat de adevar. Nu e de mirare ca si colaboratorii dumneavoastra au procedat la fel atunci cand nu le-a convenit ceva. Am fost acuzat ca am intrat peste afacerile domnului Maciuca, lucru care nu este adevarat. Si am cautat sa ma apar si sa redau realitatea. Din pacate fara succes. Scopul meu nu este de a dezvolta o mare afacere in Romania, ci acela de a prezenta crescatorilor din Romania si alte produse ornitologice la preturi rezonabile.
Acesta este ultimul meu mesaj legat de aceasta problema si sper sa nu fie sters sau truchiat ca celelalte.
Cu stima.
In primul rand va multumesc ca intr-un final m-ati sesizat, desi tinand cont de raspuns, am o indoiala ca ati citit tot ceea ce am scris. Daca nu m-am exprimat suficient de clar, va rog sa imi spuneti si reformulez.
Cu un aspect aveti intr-adevar dreptate, nu ma intereseaza neaparat cine are dreptate sau nu, nici nu sunt in masura si nici nu este rolul meu sa judec lucrul acesta. Mi-am facut o parere...asta e altceva.
Rolul meu este sa protejez interesele AOR, iar dumneavoastra ati escaladat o situatie care a adus un prejudiciu de imagine acestei asociatii. Ca urmare a trebuit sa iau masuri. Si le-am luat: am conceput un regulament al sectiunii vanzari ca extensie a Regulamentului forumului AOR pe care il regasiti aici (si chiar va sfatuiesc sa il cititi cu mare atentie):
viewtopic.php?f=2&t=726Iar postul dvs nu este sters, ci mutat in Arhiva unde accesul este restrictionat deoarece ati ignorat complet mesajele mele anterioare si regulamentul pe care il postasem la sectiunea vanzari.
In ceea ce priveste acuzele la adresa mea vreau sa va spun ca sunt total nefondate si v-am tratat impartial si pe unul si pe altul, cu toate ca in afara de faptul ca ati platit cotizatia la fel ca oricare membru, nu ati participat cu absolut NIMIC la nici un fel de proiect AOR. Corectati-ma daca gresesc. Nu mi-ar ajunge paginile acestui forum sa scriu cate a facut Cristi pentru AOR, dar asta nu-l absolva de vina si a fost tras la raspundere pentru actiunile sale.
Mai aveti o afirmatie pe care imi permit sa o corectez. Nu e vorba de "colaboratorii" mei, pentru ca nu EU i-am ales, ci EI au ales sa se implice si sa puna umarul la crearea acestei entitati. Si LOR li se datoreaza acest succes. La fel cum dvs ati ales sa postati la vanzari... Si eu am tras concluziile