Domnilor,cred ca lipsa de discutie,prea mult patos,si lipsa de colaborare au dus la mici neintelegeri.
Acum ,ma adresez ,tie Cristi.-tu nu poti pleca nicaieri ,pt ca esti aici cu noi si vei fi mereu aici cu noi.
Asa ca lasa supararea deoparte si treci la scris pe forum,pt ca sunt multe lucruri interesante despre salbaticiuni (asa imi place mie sa le zic-dar cu drag,nu cu rautate) pe care tu,Cristianu si Sorin .ni le puteti comunica.Asta ca sa vezi ca amintesc si de alti crescatori de salbaticiuni.

-cu placere.
Oare, ce-o face si Boss?.Cum merg glosterii lui,pt ca am de gand sa cresc si eu vreo 2 perechi,dar (giallo con ciufo)

Ce zici Boss? ma ajuti.?
Hai sa facem echipa la loc, mai ales ca avem forte proaspete; Cristianu, Andrei, Bulcipa. ,si sa ma scuze ceilalti ,ca nu le amintesc numele.
Iar ,tu Florica ,chiar daca faci si afaceri , eu spun tare ca,- esti si crescator de canari.- Ca te incadrezi la 45 ani

felicitari .Ce tanar esti!. Eu sunt fericit -ca nu intru in aceasta grupa

Am 63 ani
Am glumit,ca sa destind atmosfera.

Asa ca ,Dle,Cristi ,treci la treaba -adica la scris pe forum--ca la mine pe forum nu te primesc
Eu te astept cu placere.pe AOR-forum
In incheiere va spun ca , am sa scriu o poveste -reala- ca sa castig canarul de la Florica
PS. Florica -tu stii bine ,ce-mi place mie
Toate cele bune pt voi.
nea DAN