Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 26 Mai 2026 00:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Istoria ornitologiei Romane
MesajScris: 11 Iul 2010 12:17 
Neconectat

DE ACORD CU DUMNEAVOASTRA SI IMI CER SCUZE PUBLIC DACA CINEVA SA SIMTIT JIGNIT SI SA REGASIT IN ACESTA ISTORIE,INTENTIA MEA NU A FOST ACEASTA SI TRAGEREA UNUI SEMNAL DE ALARMA .
DIN CAUZA TEMPERAMENTULUI MEU SI SEMNULUI ZODIACAL SE INTIMPLA ACESTE LUCRURI.

DATORITA TUTUROR ACESTOR EVENIMENTE si stergeri mesajelor mele referitoare la comercializarea produselor ornitologice abuziv forumul neavind un regulament la data postarii mele am decis urmatoarele:

-donarea colaborari mele si a AOR cu firma Pla-Lam ,asociatiei AOR.

-RETRAGEREA MEA DE PE ACEST FORUM DEFINITIVA .

CU STIMA .

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010 12:19 
Neconectat
Site Admin

Nea Florica, sunt convins ca postul lui Cristi nu are nici o legatura cu dvs. chair daca ati trecut de 45 de ani :)
Cum sunt convins ca nici de Dl. Niculce nu poate fi vorba la cat s-a chinuit sa convinga lumea (inclusiv pe mine) sa incepem acest proiect. Din pacate asa se intampla cand esti patimas...mai calci si prin strachini din cand in cand :D

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010 12:29 
Neconectat
Site Admin

CRISTIAN75 scrie:

DATORITA TUTUROR ACESTOR EVENIMENTE si stergeri mesajelor mele referitoare la comercializarea produselor ornitologice abuziv forumul neavind un regulament la data postarii mele am decis urmatoarele:

Doua precizari:
1. Posturile nu sunt sterse(spre deosebire de modalitatea in care ai procedat tu) sunt doar mutate in arhiva.
2. Inainte de a face acest lucru am discutat cu tine si am agreat acest lucru...daca cineva te-a consiliat intre timp sa faci altfel, imi pare rau de alegerea ta.

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 17:44 
Neconectat

Domnilor,cred ca lipsa de discutie,prea mult patos,si lipsa de colaborare au dus la mici neintelegeri.
Acum ,ma adresez ,tie Cristi.-tu nu poti pleca nicaieri ,pt ca esti aici cu noi si vei fi mereu aici cu noi.
Asa ca lasa supararea deoparte si treci la scris pe forum,pt ca sunt multe lucruri interesante despre salbaticiuni (asa imi place mie sa le zic-dar cu drag,nu cu rautate) pe care tu,Cristianu si Sorin .ni le puteti comunica.Asta ca sa vezi ca amintesc si de alti crescatori de salbaticiuni. :D -cu placere.
Oare, ce-o face si Boss?.Cum merg glosterii lui,pt ca am de gand sa cresc si eu vreo 2 perechi,dar (giallo con ciufo) :D Ce zici Boss? ma ajuti.?
Hai sa facem echipa la loc, mai ales ca avem forte proaspete; Cristianu, Andrei, Bulcipa. ,si sa ma scuze ceilalti ,ca nu le amintesc numele.
Iar ,tu Florica ,chiar daca faci si afaceri , eu spun tare ca,- esti si crescator de canari.- Ca te incadrezi la 45 ani :D felicitari .Ce tanar esti!. Eu sunt fericit -ca nu intru in aceasta grupa :D Am 63 ani :D
Am glumit,ca sa destind atmosfera. :D
Asa ca ,Dle,Cristi ,treci la treaba -adica la scris pe forum--ca la mine pe forum nu te primesc :D
Eu te astept cu placere.pe AOR-forum
In incheiere va spun ca , am sa scriu o poveste -reala- ca sa castig canarul de la Florica :D
PS. Florica -tu stii bine ,ce-mi place mie :D
Toate cele bune pt voi.
nea DAN

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 18:05 
Neconectat

Mare dreptate ai nea Dane... si-mi place felul liric de a expune lucrurile. Intradevar, si asa in tara noastra cunoastem prea putine despre aceste pasari indigene si faptul ca d-l Maciuca Cristian a avut deosebita placere si ne-a impartasit din cunostiintele culese din literatura de specialitate occidentala (Da! aia au literatura, nu gluma...) ne-a facut pe multi sa devenim mai constiinciosi, mai rabdatori si mai atenti si chiar sa reusim intr-un anumit procent. Eu unul ii multumesc pentru toate informatiile care mi le-a furnizat si sper sa fie si altii(pe viitor cat mai multi) care sa poata beneficia, poate mai mult ca mine (fiecare cu rata proprie de adoptare a informatiilor in practica curenta) si sa putem forma un grup unit de "indigeni-sti" :D . Astept cu drag experientele viitoare ale lui Cristian si sunt sigur ca sufletul lui e alaturi de noi si nu ne lasa la greu(ambitia olteneasca poate fi fructificata!).

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010 19:39 
Neconectat

Cum sa pleci Cristian ?.Asa cum sti si tu oltenii sunt un pic mai orgoliosi :D .Sunt pentru ca pun suflet in ceea ce fac. :)
Asa ca hai inapoi ca avem treaba multa si daca mai intarzi,vei avea mai mult de recuperat.Avem nevoie de experienta ta,intr-un cuvint avem nevoie de tine. ;)

Sus

MesajScris: 14 Iul 2010 10:29 
Neconectat

Si eu am un temperament coleric(temperament ce atinge performante greu de egalat de celelalte temperament).Si din coincidenta ma cheama si Cristian.De aceea ma feresc sa intru in polemici pe acest forum,pentru a nu spune vorbe de care mai tarziu sa imi para rau.Am invatat in timp si incerc sa imi stapanesc comportamentul si nu cred ca dl. Cristian Maciuca renunta la tot ce a facut pana acum in urma unor simple discutii care s-au produs in urma lipsei de comunicare.As vrea tare mult sa ne putem cunoaste cu toti mai bine la expozitia de la Deva din toamna si sa lasam micile rautati deoparte.

Cu stima,
Radu Cristian-Romeo

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]