Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 29 Apr 2026 20:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 01 Iul 2010 17:35 
Neconectat

nelutzu craiova scrie:
yorasta scrie:
Am si eu o curiozitate si in acelasi timp o intrebare pentru florica si nelutzu , daca imperechez un mascul de 90p cu o femela de 90p puii ies tot de 90 de puncte?

Femela nu canta ,deci nu poate avea punctaj.Dar poti achizitiona o femela care are tata, frati de 90p.
Daca provin din aceeasi line sunt sanse de 80% sa scoti pasari de 90p.Daca femela si masculul achizitionat provin din linii diferite [de la 2 crescatori diferiti] sunt sanse mici de reusita. Deoarece fiecare crescator are in linia sa si calitati si defecte,daca imperechem masculi si femele din lini diferite vom avea castig la inprospatarea singelui nu si la calitatea cintecului. Dar.....se pot potrivi si atunci poti avea surpriza unor pasari de calitate [90p] Si nu trebuie neaparat sa achizitionezi mascul de 90p si unu din fratii lui este bun pentru reproductie chiar daca nu canta super, poate reproduce chiar mai bine ca fratele lui de 90p.

scuze nu prea am fost atent ma gandeam la canarii de culoare porma am realizat ce bufnita am scos din gura

Sus

Subiectul mesajului: Re: Saptamana canarilor de postura
MesajScris: 20 Iul 2010 22:08 
Neconectat

da nea dan poate ca sunt iubitori dar totusi ar trebui sa fim un grup unit si la fiecare subiect de genu ar trebui sa contribuim toata lumea nu numai eu sa scriu si apoi sa mi se zica ca sa saturat sa imi citeasca prostiile mele sa mai citeasca si prostiile altora nu? ca o comunitate unita ar trebuii sa contrubuim toti la ce se intampla pe forum si as avea si eu o pretentie ca crescatorii acestor rase sa scrie cate ceva despre rasele care le cresc

Sus

MesajScris: 15 Aug 2010 09:49 
Neconectat

dupa cum zice numele se vorbeste de pedigree nu stiu ce treaba are clubu rolleristilor si ce fac ei deci am vorbit cu ceva lume din strainatate si la ei e normal atunci cand cumperi o pasare sa iti dea acte si pedigree la ia asa se vand pasarile si ce se vand fara aceste acte se considera ca un trafic sau ca si cum ai cumpara din piata ca la noi si nu stiu cati au acte pe pasari si pot vinde pasari cu acte oficiale nu facute de el pe calculator

Sus

MesajScris: 15 Aug 2010 11:33 
Neconectat

scuze am vazut o greseala dar sunt cam obosit dupa 24 de ore de munca si ma refeream la actele pasarilor , si nu stiu cati dintre cei care au pasari in romania au si acte adica pedigree si restu actelor , deci din ce am inteles de la un baiat din germania o pasare fara acte e ca si una din salbaticie , acum sa inteles la ce ma refeream? bine din ce pasari am vazut ca ai u Doky sunt convins ca ai actele necesare

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pasari din Germania
MesajScris: 06 Sep 2010 15:01 
Neconectat

astea da preturi asa mai venim de acasa , unii chiar ziceau povesti de adormit copii :D

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010 10:08 
Neconectat

Nu conteaza varsta oricum e o pasare arbitrata si oricum este cu 5 nivele peste pasarile care la ora actuala sunt in romania si puii scosi din aceste pasari vor avea trasaturile parintilor

Sus

MesajScris: 09 Sep 2010 23:49 
Neconectat

si inca ceva daca din pasari de 90 de puncte nu scoateti pui buni de ce le mai cumparati?

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010 23:27 
Neconectat

da marean ai si tu dreptate in felul tau , nu mai sunt chiar asa incepator am mai progresat si eu un pic si nu doar ma uit pe poze anu asta am vazut ca se poate ;) deci daca vrei cu adevarat poti

Sus

MesajScris: 11 Sep 2010 00:15 
Neconectat

nu mam emotionat ca nu esti michael jackson , asa imi place mie sa te alint marean ;)

Sus

Subiectul mesajului: Re: LIZARD
MesajScris: 12 Sep 2010 18:17 
Neconectat

hai nu mai fiti voi asa cinstiti vedeti numai capra vecinului pe a voastra nu o vedeti nu tin nici cu neculcea nici cu marean eu tin doar cu mine dar lasati comentariile astea de prisos si nu va mai dati asa cinstiti stiti bine ca nu sunteti asa cum va dati si u marean de unde ei canari si ii vinzi in tara? tu nu faci dastea? tu esti cinstit?fiecare face la randu lui cate o chestie de genu asa ca lasatio moarta numai o ardeti aiurea, rog un moderator sa stearga comentariile care nu isi au rostu si sa lase doar anuntu

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]