yorasta scrie:
Am si eu o curiozitate si in acelasi timp o intrebare pentru florica si nelutzu , daca imperechez un mascul de 90p cu o femela de 90p puii ies tot de 90 de puncte?
Femela nu canta ,deci nu poate avea punctaj.Dar poti achizitiona o femela care are tata, frati de 90p.
Daca provin din aceeasi line sunt sanse de 80% sa scoti pasari de 90p.Daca femela si masculul achizitionat provin din linii diferite [de la 2 crescatori diferiti] sunt sanse mici de reusita. Deoarece fiecare crescator are in linia sa si calitati si defecte,daca imperechem masculi si femele din lini diferite vom avea castig la inprospatarea singelui nu si la calitatea cintecului. Dar.....se pot potrivi si atunci poti avea surpriza unor pasari de calitate [90p] Si nu trebuie neaparat sa achizitionezi mascul de 90p si unu din fratii lui este bun pentru reproductie chiar daca nu canta super, poate reproduce chiar mai bine ca fratele lui de 90p.
scuze nu prea am fost atent ma gandeam la canarii de culoare porma am realizat ce bufnita am scos din gura