ioana nu stiu cine esti si de unde pana unde comentezi tu la adresa mea
cuciureanu_sorin am auzit multe despre tine si pentru cultura ta generala eu nu am mai comentat nimic pe forumu asta de luni bune , deci nu te mai da cinstit ca nu esti
Docky cat despre postarile mele nu cred ca ma cunoasteti prea bine de cand sa infiintat acest forum am observat ca pe unii chiar ii deranjeaza adevaru dar haideti sa promovom si cioara vopsita sa fim noi primi din lume , ce parere ai ? eu doar am pus o intrebare se putea raspunde la ia civilizat nu sa ma atacati si porma tot voi spuneti ca eu vin cu scandal , dar cand hiena se simte amenintata ataca asta e de pe discovery asa e si natura umana si sigur o sa intrati in COM cu canarul SCLAVAR .
domnule Nistor cand ati facut acest forum aceasta asociatie se vorbea ca sa se ajunga la standardele europene pasari cat mai bune spre perfectiune acum ce face revenim de unde am plecat la era glaciara? eu 1 am avut mare incredere in vorbele dumneavoastra ca aceasta asociatie o sa ajunga recunoscuta pe plan mondial + de asta ati dat dovada si de imaturitate si sti foarte bine la ce ma refer , dar asa este romanul cand mai are putin sa avanseze se impodmoleste undeva se ineaca ca tiganu la mal
dupa cei vei citi sunt sigur ca vei sterge aceasta postare , adevaru doare doare foarte tare dar hai sa continuam sa ne prostim pe fata ca e mai frumos sa fie totul roz , succes in continuare