|
Buna ziua ! Va rog frumos, poate ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am un gri african de aprox 2 ani (baby) care regurciteaza, a vomat semintele de floarea soarelui intregi dupa aproximativ 2 zile de cand am stopat sa-l hranesc cu seminte (la sfatul crescatorului). Initial i-am dat SB3 apoi la sfatul medicului veterinar i-am dat ,,enrofloxacina,, pentru ca avea si diaree . I-am facut analize bacteriologice, parazitologice de 2 ori si nu a iesit nimic. Acum nu-i mai dau decat cu seringa ,,baby bird food ,, peleti, mar, portocala . Consuma ceva ,,grid,,, i-am pus otet de mere in apa si/sau lamaie. In continuare este trist, cu penele zburlite, nu mai vorbeste deloc , din cand in cand schiopata de un piciorus si pare ca zace (sta cu capul in pene spre spate). I-am dat vitamine in apa, aminoacizi, electriliti. Pus si simplu nu stiu ce are. Crescatorul inclina sa creada ca este o semipareza la gusa . Daca stie cineva sau daca a patit cineva ceva asemanator as aprecia f f f mult raspunsul Dvs. Il iubim nespus si nu stim ce sa facem sa-l facem bine. Este o pasare absolut magnifica cu un repertoriu de 50 cuvinte pe care le-a invatat incredibil de repede, face conexiuni logice, este iubaret si f f tandru.
Cu stima,
Irina Micut
|