Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 29 Apr 2026 21:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Canarii sunt pasiunea mea
MesajScris: 12 Sep 2010 22:26 
Neconectat

Regulament Forum AOR
Utilizatorii iau cunostinta si sunt de acord ca pe forumul AOR sunt interzise discutiile gen chat, mess, reply-urile monosilabice sau onomatopeice, care nu prezinta nici un argument chiar daca sunt totusi la subiect de genul "aha", "asa e", bravo, "da", "nu", "nope", etc.

Sus

MesajScris: 12 Sep 2010 23:23 
Neconectat

e regulamentul forumului marean care am eu impresia ca trebuie respectat , nu marean ?

Sus

MesajScris: 13 Sep 2010 01:44 
Neconectat

eu nu ma cert cu nimeni doar ii aratam lu marean regulamentu forumului care nu lam facut eu

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pasari din Germania
MesajScris: 15 Sep 2010 08:40 
Neconectat
Moderator

Avand in vedere nerespectarea regulamentului de catre utilizatorii: yorasta si marian75marian , mai precis s-au adus jigniri si s-a continuat in aceeasi maniera dupa ce Administratorul forumului le-a atras atentia s-a hotarat banarea ambilor utilizatori timp de 7 zile.

Topicul a fost curatat si discutiile mutate in Arhiva.

nelutu.rosu

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pasari din Germania
MesajScris: 22 Sep 2010 22:22 
Neconectat

pe 9 e ziua barbatului , eu chiar nu sunt suparat pe nimeni dar vreau sa fie afisate toate jignirile pentru care am luat ban , aici pe forum sa le vada toata lumea dar din cate se observa aceste mesaje vor fi ignorate si nu va raspunde nimeni si ar mai fi o nelamurire , unde este acea arhiva?

Sus

MesajScris: 13 Ian 2011 22:45 
Neconectat

si care ar fi standardul acestui canar de il promovati asa cu pofta?

Sus

MesajScris: 15 Ian 2011 12:35 
Neconectat

yorasta scrie:
si care ar fi standardul acestui canar de il promovati asa cu pofta?

domnule, l-a "pus paie pe foc" vad ca esti bun!!!, de cate ori ai comentat pe acest forum, nu ai facut altceva decat sa bagi zazanie. Este usor sa te ascunzi in spatele monitorului si sa faci comentarii rautacioase. din spatele monitorului toti sunteti mari crescatori de pasari, insa cand trebuie sa faceti dovada muncii voastre toti invocati motive puerile.

Sus

MesajScris: 15 Ian 2011 17:42 
Neconectat

Mult respect si stima pentru cei care au muncit ani de zile incepind cu a doua jumatate a sec xx si promovindu-l pe plan local si national ......serbia.ce treaba are cu romania?canarul slavujar de romania.ar fi fost mai corect daca cuvintul
"de "ar fi fost inlocuit cu "din"

felicitari yorasta:ceva despre canarul asta gasesti in traducerea pe care a postat-o docky.esti cel mai activ in subiectul "la multi ani".stai linistit ca fiecare face ce poate.in viata asta trebuie sa faci 3 lucruri:
-ce poti
-ce trebuie
-apoi imposibilul
mult succes in viata

Sus

MesajScris: 16 Ian 2011 14:24 
Neconectat
Site Admin

Postul are legatura cu infiintarea Clubului Român de Canar Slavujar si ca sa nu mai existe nici un fel de interpretari am modificat titlul postului. Cat despre postarile lui yorasta, cred ca il cunostem deja de prea multa vreme ca sa mai fie cazul sa facem comentarii. Am sa va rog sa ne abtinem.

Sus

MesajScris: 17 Ian 2011 14:23 
Neconectat

ioana nu stiu cine esti si de unde pana unde comentezi tu la adresa mea
cuciureanu_sorin am auzit multe despre tine si pentru cultura ta generala eu nu am mai comentat nimic pe forumu asta de luni bune , deci nu te mai da cinstit ca nu esti ;)
Docky cat despre postarile mele nu cred ca ma cunoasteti prea bine de cand sa infiintat acest forum am observat ca pe unii chiar ii deranjeaza adevaru dar haideti sa promovom si cioara vopsita sa fim noi primi din lume , ce parere ai ? eu doar am pus o intrebare se putea raspunde la ia civilizat nu sa ma atacati si porma tot voi spuneti ca eu vin cu scandal , dar cand hiena se simte amenintata ataca asta e de pe discovery asa e si natura umana si sigur o sa intrati in COM cu canarul SCLAVAR .
domnule Nistor cand ati facut acest forum aceasta asociatie se vorbea ca sa se ajunga la standardele europene pasari cat mai bune spre perfectiune acum ce face revenim de unde am plecat la era glaciara? eu 1 am avut mare incredere in vorbele dumneavoastra ca aceasta asociatie o sa ajunga recunoscuta pe plan mondial + de asta ati dat dovada si de imaturitate si sti foarte bine la ce ma refer , dar asa este romanul cand mai are putin sa avanseze se impodmoleste undeva se ineaca ca tiganu la mal
dupa cei vei citi sunt sigur ca vei sterge aceasta postare , adevaru doare doare foarte tare dar hai sa continuam sa ne prostim pe fata ca e mai frumos sa fie totul roz , succes in continuare

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]