moisinliviu scrie:
Domnul Mazilu Adrian s-a exprimat asa si reproduc:"Termina cu campionul din 2009.O exceptie nu poate intarii regula.Intradevar in 2009 a fost un canar de 90 de puncte, in 2010 au fost 10 canari de 90 de puncte(4 au avut 8 la impresie si neajutati de un punct la klingel).Campionul tau avea Gluke,Wasser si 1 km de klingel ,puteai usor trece la malinua."
Deci, daca contesta campionul anului 2009 ,Implicit ataca si arbitrajul .
Cu mult Respect.
Sincer domnule Moisin, ma faceti sa imi schimb parerea despre dumneavoastra... eu tot nu vad vre-o contestatie.

"Termina cu campionul din 2009.O exceptie nu poate intarii regula.
Intradevar in 2009 a fost un canar de 90 de puncte..." = campionul lui Nelutzu. Acuma ce facem ne apucam sa analizam frazele din punct de vedere gramatical, ortografic, ortoepic si de punctuatie? Aceleasi 90 puncte, pot fi obtinute diferit, in functie de punctajul pe fiecare tura. Si aici cu siguranta Nelutzu ne poate ajuta sa intelegem.
Desi ma repet, nu mi-o luati in nume de rau, sunteti crescator de perusi standard si aveti foarte putine postari pe acest subiect, in schimb, chiar daca am fost rugati sa nu dezvoltam subiectul sunteti primul care posteaza la canarii roller...