Docky scrie:
Docky scrie:
ANUNT IMPORTANT!
Se face o comanda de inele in regim de urgenta de la producatorul din Italia direct la Bucuresti. Costurile suplimentare pe comanda (pretul inelelor ramane neschimbat) pana la Bucuresti sunt de aprox. 50 euro care se vor imparti intre doritori. Comanda se va face in cursul zilei de maine 1 Martie 2012. Va rog sa anuntati mai departe pe toate canalele (email, SMS) catre toti colegii potential interesati.
Presedinte AOR-FOR,
Marius Nistor
Imi pare rau pentru neintelegere costin, este scris mare si cu rosu...Si hai sa fim seriosi, exista si alte modalitati de a ajunge in posesia inelelor. Un exemplu: posta romana costa maxim 5 lei. Eu am vrut sa fiu de ajutor, alta data am sa limitez comenzile urgente doar la cei care mi le solicita ca sa nu mai existe discutii legate de costuri.
''Hai sa fim seriosi,Marius"....si chiar ar trebui sa fim seriosi...!!!Mi se pare anormal modul tau de abordare,eu doar asteptam un raspuns....fara alte comentarii...Daca tot costa posta 5 lei,de ce nu mi le-a trimis nimeni...sa platesc...suma de care spui...Eu asteptam sa ma anunte 'Nea Florica,ca mi le trimite intr-un anume fel ,...daca tot au sosit la dansul si tot e vicepresedinte...