Asociatia Ornitologica Romana
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/

Regulament anunturi
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/viewtopic.php?f=13&t=717
Pagina 1 din 1

Autor:  Docky [ 09 Iul 2010 22:30 ]
Subiectul mesajului:  Regulament anunturi

Este momentul in care ma vad nevoit sa intervin si eu cu o precizare foarte importanta.
AOR ESTE SI VA RAMANE O ORGANIZATIE NON PROFIT CARE VINE IN SPRIJINUL TUTUROR CRESCATORILOR INDIFERENT DE STATUTUL SOCIAL SI MAI PRESUS DE BUSINESS-ul PERSONAL.
Afirmatia de mai sus este valabila pentru fiecare, membru AOR sau doar simplu utilizator al forumului, administator sau moderator, fondator, presedinte, vice sau membru in Consiliul Director.
In consecinta din acest moment
NU se mai accepta nici un fel de reclama sau posturi legate de vanzarea de produse ornitologice, aici incluzand fara a ne limita la: colivii si accesorii, mancare, vitamine, minerale si alte suplimente nutritive, medicamente etc. Pe cei care au business in acest domeniu ii sfatuiesc sa-si creeze un site personal unde sa-si posteze produsele. Vom da astfel posibilitatea celor care doresc sa-si faca reclama prin intermediul AOR sa o poata face in baza unui contract si a unei taxe corespunzatoare serviciului prestat.
Toate postarile de pana acum legate de acest subiect, indiferent de utilizator vor fi mutate in arhiva si orice tranzactie va fi facuta doar privat.
In sectiunea vanzari vor putea fi postate doar anunturi legate de vanzarea pasarilor, fara a se preciza insa pretul pentru a nu se lasa loc la discutii sterile. Negocierea si tranzactionarea se vor face doar privat. Exceptie fac coliviile si accesoriile personale, in cazul in care cel care vinde doreste sa renunte la ele.
Cei care au nevoie de produse ornitologice pot sa posteze cererile lor la capitolul cumparari, urmand ca cei care dispun de produsul respectiv sa ii contacteze pe doritori tot in privat, insotit eventual de un post simplu prin care sa ii atentioneza sa-si viziteze mesageria privata.
Acesta este doar un draft scurt al unui regulament care se contureaza, urmand sa se faca adaugiri pe masura ce apar spete noi.
Multumesc tuturor pentru intelegere!
Presedintele AOR
Marius Nistor

Autor:  yorasta [ 10 Iul 2010 09:10 ]
Subiectul mesajului:  Re: Regulament anunturi

exact asa se procedeaza pe forumul FEO , buna decizie

Autor:  nelutu.rosu [ 12 Iul 2010 14:01 ]
Subiectul mesajului:  Re: Regulament anunturi

As avea rugamintea sa anuntati odata ce anuntul dumneavoastra nu mai este valabil.

Se regasesc topicuri si din septembrie 2009 dintre care unele nu mai sunt valabile.

Astfel pentru a evita o aglomerare excesiva a acestei sectiuni va rog sa anuntati prin PM unul dintre moderatori, de preferinta puteti sa imi trimiteti direct mie un PM [ mesaj personal ] cu link-ul anuntului dumneavoastra sau orice date referitoare la anunt care sa ma ajute sa-l indentific si un mesaj ca nu mai e valabil sau doriti sa fie inchis.

In acest mod facilitam navigarea si gasirea mult mai usor a anunturilor valabile.

Rog sa acordati atentie acestui topic si sa-l tratati cu seriozitate.

Multumesc pentru intelegere,

nelutu.rosu

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/