Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 19 Apr 2026 19:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: cumpar o pereche de mugurari
MesajScris: 28 Oct 2009 22:49 
Neconectat

imi doresc o pereche de mugurari.am mai avut si mi-au fost foarte dragi.are cineva de vanzare?ImagineImagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: cumpar o pereche de mugurari
MesajScris: 28 Oct 2009 23:02 
Neconectat

am tinut toata vara un anunt pe animale.ro si apoi aici vreo 2 sapt.I-am dat cam acum o luna...macar ii dadeam unui cescator calumea...ma refer la tine :)

http://www.youtube.com/watch?v=DIvyh2usgfA

Sus

MesajScris: 29 Oct 2009 12:17 
Neconectat
Site Admin

Inteleg ca va doriti pasari indigene, dar ma repet: va rog din suflet nu incurajati comertul cu pasari braconate. E adevarat ca preturile celor reproduse in colivie sunt cu totul altele, dar daca noi crescatorii nu facem acest lucru, ce asteptari putem avea de la restul oamenilor?? Cat credeti ca o sa mai avem in libertate aceste pasari, cand sunt persoane care le prind cu sutele in fiecare an?
Poti sa iei legatura cu colegii din Italia si sunt sigur ca te vor putea ajuta daca iti doresti mugurari reprodusi in captivitate. In schimb daca te-ai referit la pasari prinse de la noi, atunci am sa iti cer permisiunea sa inchid topicul.

Multumesc de intelegere,
Marius

Sus

MesajScris: 29 Oct 2009 19:56 
Neconectat

de acord cu marius...trebuie sa incepem sa vedem altfel lucrurile.

Sus

MesajScris: 29 Oct 2009 23:04 
Neconectat

Docky scrie:
Inteleg ca va doriti pasari indigene, dar ma repet: va rog din suflet nu incurajati comertul cu pasari braconate. E adevarat ca preturile celor reproduse in colivie sunt cu totul altele, dar daca noi crescatorii nu facem acest lucru, ce asteptari putem avea de la restul oamenilor?? Cat credeti ca o sa mai avem in libertate aceste pasari, cand sunt persoane care le prind cu sutele in fiecare an?
Poti sa iei legatura cu colegii din Italia si sunt sigur ca te vor putea ajuta daca iti doresti mugurari reprodusi in captivitate. In schimb daca te-ai referit la pasari prinse de la noi, atunci am sa iti cer permisiunea sa inchid topicul.

Multumesc de intelegere,
Marius

imi pare rau...daca am fost prost inteles.nu am spus absolut nimic despre pasari prinse...pe orisiunde.asta puteam s-o incerc prin piete.au fost date anunturi pt mugurari,pe forum si nu stiu daca reactia a fost aceeasi...nu inteleg de unde acuzatia asta...ca incurajam braconatul?nu am deschis eu seria de vanzari si cumparari...pt indigene.sunt ff mirat...pt ca aceeasi reactie ati avut si atunci cand am adus in discutie ideea unui targ sau expozitie,eventual niste standuri in cadrul unei manifestari din judetul meu,actiune prin care ,cu siguranta ,am fi putut face reclama asociatiei...si poate am fi strans noi membrii..in preajma..nu stiu de ce reticenta asta?am facut ceva?suntem prea departe de Cluj?!tocmai pt ca aici nu se prea cunosc multi crescatori,ar trebui sa-i incurajam pe cei existenti!Sau nu?....

Sus

MesajScris: 29 Oct 2009 23:37 
Neconectat

costin butaroiu cred ca trebuia sa mentionezi ca vrei o pereche de mugurari inelati ca sa nu se inteleaga altceva cum de fapt sa inteles ca ai vrea din aceia neinelati care automat sunt braconati dar stai linistit ca nu are nimeni nimic cu tine doar ca asociatia e anti braconaj. Numai bine si sper sa iti gasesti mugurari

Sus

MesajScris: 30 Oct 2009 11:11 
Neconectat
Site Admin

Domnule Butaroiu, imi pare rau ca imi rastalmaciti cuvintele, eu nu acuz pe nimeni de nimic.
Dar pentru ca anuntul era foarte general am dorit sa fie clar pentru toata lumea si cei care vand si mai ales cei care cumpara ca nu suntem de acord cu aceste practici. Si ca sa fiu sincer, era cu bataie lunga la norisss, care ma bucur ca a inteles punctul nostru de vedere si ma astept ca si dumneavoastra sa aveti deschiderea necesara si sa priviti lucrurile constructiv.
Aceeasi concluzie ati tras-o despre reticenta legata de organizarea targurilor. Apreciez dorinta de implicare a dumneavoastra si mi se pare o idee excelenta si fara indoiala ca vom organiza expozitii si la Targoviste. Ce am subliniat este faptul ca nu sunt adeptul lucrurilor facute de dragul de a fi facute si bifate. Iar proiectele de genul acesta necesita investitii materiale si de imagine pentru ca ne vor reprezenta pe mai departe. In conluzie din punctul meu de vedere merita sa facem expozitii atunci cand vom avea pasari de expozitie si ne vom putea apropia de exigenta celor din vest. Pana atunci eu propun sa ne preocupam sa crestem standardul pasarilor noastre, care trebuie sa o recunoastrem este mult prea departe de ce inseamna pasari de expozitie. Nu are nici o legatura cu Clujul, cu dumneavoastra personal, sau cu alti crescatori, dar trebuie sa acceptam acest crud adevar. Pana cand noi TOTI nu facem ceva in acest sens, este utopic sa credem ca ne vor ajuta la ceva expozitiile. Vom ajunge sa promovam mediocritatea si este exact ceea ce nu doresc sa se intample. Acesta a fost mesajul meu si sper ca de aceasta data sa fie clar ca vorbesc de principii si nu de persoane.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]