Asociatia Ornitologica Romana
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/

Cani si agende
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=2171
Pagina 1 din 1

Autor:  methos [ 31 Ian 2017 15:50 ]
Subiectul mesajului:  Cani si agende

Vreau sa va prezint inca doua proiecte AOR care, la fel ca si tricourile, au menirea de a oferi membrilor, si nu numai, posibilitatea de a achizitiona produse personalizate si, de ce nu, de colectie.
Aveti atasat o propunere de cana si una de agenda personalizata.
Cana se poate imprima cu oricare dintre pozele atasate, poze pentru care am primit acceptul de a fi folosite in acest scop de la proprietarul lor. O sa lucrez in continuare la a adauga imagini la optiuni dar dureaza. Nu folosim imagini de pe internet pentru care nu avem acest acord de la proprietar pentru a nu avea probleme de drepturi de autor.
Pe o parte cana are sigla AOR iar pe cealalta poza aleasa de cumparator.
Cana este imprimata in material si prin urmare imaginea nu se va deteriora in urma uzurii normale.
Cana costa 20 de lei la tiraje mici iar pretul de vanzare este de 25 de lei, diferenta de pret reprezinta donatie catre AOR. Asadar la fiecare cana vanduta, AOR va beneficia de 5 lei care se vor intoarce tot la membri sub forma de cupe, cocarde, premii, locatii bune pentru expozitii, diplome samd. Asociatia Ornitologica Romana este nonprofit, prin urmare toti banii care se strang trebuie reinvestiti in hobby sub o forma sau alta.

Al doilea proiect este o agenda personalizata laser. Logo-ul AOR este in relief, imprimat in coperta agendei. Este o agenda Herlitz, de calitate cu cate o zi pe pagina, sambata si duminica au cate o jumatate de pagina. Poate avea o multime de culori: rosu, gri, albastru, verde, etc.
Agenda costa 23 de lei la tiraje mici iar pretul propus este de 27 de lei, la fel diferenta reprezinta donatie catre AOR.

Cu banii stransi Asociatia va putea asigura arbitri pentru mai multe categorii de pasari, colivii speciale pentru anumite specii, care pana acum nu au putut fi asigurate precum si dezvoltarea altor proiecte de acest tip.
De asemenea, daca produsele prind la public, se vor putea comanda tiraje mai mari pentru a obtine preturi mai bune.

Canile si agendele se comanda la mine prin SMS care sa contina pasarea dorita, in cazul canilor, numar de bucati dorite si adresa. Numarul este 0766 336 890. Pachetul se trimite prin posta, cu plata ramburs. Se adauga taxe postale.
Se va intocmi un tabel cu comezile, la care se ataseaza chitantele de ramburs. Aceste documente se vor putea consulta odata cu bilantul, cu ocazia adunarii generale.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/