Asociatia Ornitologica Romana
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/

Canepari
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/viewtopic.php?f=20&t=2152
Pagina 1 din 1

Autor:  popeflo [ 20 Mai 2016 16:36 ]
Subiectul mesajului:  Canepari

Va salut! Am si eu o pereche de canepari si a ouat femela (5 oua) iar dupa aproximativ 12 zile am vazut ca are 3 puisori in cuib, un ou neeeclozat iar un pui era mort pe tava coliviei. Nu am experienta in cresterea lor dar cei 3 ramasi par bine ingrijiti, au gusile pline cu ceva galben. Ca hrana am pus seminte moi, ou ras. Prima intrebare este de ce puiul acela a fost eliminat din cuib? parea ok doar ca era foarte umflat in partea din spate. Mi-a zis cineva ca a avut o problema si de asta a fost scos. O alta intrebare, la cate zile ii pot inela? Chiar daca am inele de anul trecut comandate de la un domn din Sibiu, vreau totusi sa-i inelez. Multumesc!

Autor:  popeflo [ 21 Mai 2016 22:28 ]
Subiectul mesajului:  Re: Canepari

Am ajuns azi acasa (am fost plecat 24 h ) si am gasit 4 puiuti in cuib!!! deci a eclozat si ultimul...vad ca nu imi raspunde nimeni in legatura cu inelarea. Cele pe care le am de anul trecut cred ca sunt de 3 mm. sper sa fie bune. Revin cu un video incercand sa filmez cum ii hraneste. Mentionez ca masculul l-am scos din colivia ei din momentul in care a inceput sa cloceasca..pentru ca il batea..zmulgea pene din el...cu toate ca el incerca sa o hraneasca cand era pe cuib!
In legatura cu inelele..am m ai citit pe aici pe forum..inelele pe care le am sunt de culoare mov, au serie de la 01 la 10 , RO si initialele mele. Mi le-a confectionat anul trecut la comanda un domn din Sibiu.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/