ai facut un lucru rau, NICIODATA sa nu iei puii din cuib, mai ales cind sint pasari insectivore, ce te vei face daca va fi o femela?... ea nu iti va cinta niciodata, si nici culoare nu are...fiindca tot ai luat puiul crezind ca iti va cinta,( o privighetoare mascul cinta dupa trei ani) da-i in continuare ou fiert maruntit e bine, si treptat treptat cind se face maricel acoperit cu pene poti sa-l hranesti cu mincare de pisica sau ciine, granule, dar foarte important pentru inceput, sa iei granule mici pentru puii de pisica sau puii de catei, si tinele in apa peste noapte ca sa se inmoaie, cind pasarea devine adulta poti sa dai numai granule tot asa mici de pisica, dar fara sa le tii in apa peste noapte, e o metoda foarte usoara si acest fel de mincare are vitamine si gust de carne, nu este indicat sa iei ramele unele sint purtatoare de bacterii, noi in USA as afacem , am si eu pasari insectivore, white-eye, Niltava, dar avem mincare speciala si pe deasupra gasim in magazin greieri, viermi de faina...am cunoscut pe cineva care crestea sturzii si mierle si ii hranea cu mincare de catei si pisicute asa cum ti-am zis, daca nu gasesti cu granule micute, sfarimele, si ea le va minaca, dar pina una alta ofera-i ou fiert, e bogat in proteine si vitamine, si repet NICIODATA nu mai lua puii din cup, nu stii ce iei, femelele nu cinta niciodata si nici culoare n-au, si e interzis de lege de altfel, sper sa-ti traiasca puiul, daca ai nevoie de mai multe sfaturi intreaba-ma, eu cresc pasari insectivore, dar nu inmultesc e prea dificil...Mihai
|