Inca ii mai pot identifica dupa nume,caci nu sunt decat 4 perechi in total.
M-am decis sa-i inmultesc si sper sa reusesc cu brio.
Aceasta pereche din pozele anterioare,sunt impreuna din luna septembrie 2011.Acomodarea intre ei a durat 2 luni ,dupa care au avut un comportament afectuos reciproc foarte intens.Masculul incepuse sa curteze famela,sa-i dea sa manance ,etc.
In luna decembrie 2011,am decis sa-i pregatesc de reproducere si am inceput sa le dau de mancare ou fiert cu supliment de vitamine zilnic si apa la fel .Totul a decurs foarte bine.Pe la jumatatea luni decembrie le-am pus si cuib(marimea l20xL20xH25).La inceput eram foarte speriat ca nici unul din ei ,nu intrau in cuib sub nici o forma.Asa a mai trecut o luna si nici o miscare la cuib.Masculul vroia sa se imperecheze ,dar femela nu-l acepta.Dupa mai multe tatonari facute de el,in sfarsit ea cedeaza.
Dupa 18-20 ianuarie 2012,au inceput sa tatoneze terenul ,femela intra in cuib si iesea foarte repede,la cel mai mic zgomot facut de mine.Masculul a devenit tot mai insistent si incepuse sa-i iasa figura de fiecare data.
Alimentatia in aceasta perioada a fost aceeasi ou,mar,morcov,patrunjel(preferatul).
La data de 1.02.2012 -apare primul ou.
La data de 2.02.2012 -apare al II ou