|
Salut George , chiar vream sa-ti transmit , pe pagina ta , cateva urari , cand am vazut aici , ca ai probleme ... Fata de cele prezentate , eu cred asa : acel abces al talpii , se datoreaza mai multor factori , printre care pot fi obezitatea , miscarea insuficienta , precum si dimensiunile necorespunzatoare ale betelor din colivie . Un alt factor la fel de important , mai poate fi lipsa vitaminei A din hrana . Dat fiind faptul ca este mascul , probabil a fost tinut mult timp intr-o colivie mica , in care n-a putut face suficienta miscare . Toti acesti factori presupusi , pot avea fiecare in parte , partea sa de contributie la aparitia acelui abces . Evoluand , prin acesta pot patrunde diferiti agenti patogeni , care pot cauza diferite forme de infectii . Poti incerca sa faci asa : muti canarul intr-o colivie foarte curata , fara nisip in tavita si cu barele de sprijin invelite cu tifon steril . Adaugi in apa de baut un complex multivitaminic , iar piciorul cu pricina , il ungi de 2-3/zi cu untura de peste sau cu o alifie pe baza de vitamina A . In cazul in care , constati ca rana devine purulenta , incepi administrarea de antibiotice , timp de 5 zile . Iti doresc multa bafta si sa ai parte de Sarbatori Fericite , alaturi de cei dragi .
|