multumesc frumos pentru raspuns.
sunt, insa, suparata pentru ca al meu canar nu e deloc in regula. a slabit, dimineata parca avea un pic de dificultate de a fi foarte stabil pe bat... nu stiu ce sa ii mai fac. totul a inceput, cred, acum ceva vreme. au inceput sa ii cada penele, dar am crezut ca i-am perturbat eu ritmul si l-am stresat. il trezeam dimineata, iarna fiind si eu trebuia sa merg la serviciu, ca sa ii schimb mancarea si apa. de multe ori ajungeam seara acasa si iarasi il deranjam ca sa ii schimb apa si mancarea si pe urma il lasam pana pe la 19.00-20.00 cu lumina aprinsa ca sa manance. si de aceea am crezut ca ii picau un pic penele. pe urma cand il trezeam dimineata respira cu ciocul deschis, am crezut ca e speriat prima data. dar am observat ulterior ca stranuta si i-am dat tratament cu enrofloxacina si l-am pus de atunci langa calorifer ca sa nu ii fie frig. i-a trecut, dar acum a slabit, penele au continuat sa cada, i s-a umflat piciorusul un pic. i l-am dat cu propolis si am uns betele cu asolcilin. dar parca tot nu e in regula. sis e mai ciuguleste pe picioare. e destul de activ in conditiile date, mananca, ciripeste, dar nu e deloc ok. oare ce sa ii fac? sunt tare suparata...