Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 17 Apr 2026 01:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ghid pentru Incepatori
MesajScris: 08 Ian 2010 15:17 
Neconectat

va rog raspundeti-mi si mie ca nu vreau sa iasa puii si sa nu stiu ce sa le dau de mancare si cum se trateaza diareea.

Sus

MesajScris: 08 Ian 2010 16:01 
Neconectat

marian75marian scrie:
Dar sfatul meu este sa-i dai cu o zi inainte putina omleta de ou cu lapte amestecata cu putin pesmet in lipsa de pastoncino ca ea sa stie deja de prezenta si locul mincarii.

pe ce perioada pot sa-i dau aceasta omleta?

Sus

MesajScris: 08 Ian 2010 16:58 
Neconectat

Pe toata perioada cresteri puiilor cit si intarcarii lor,si se continua stimulind perechea pentru a doua ponta.

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 15 Ian 2010 18:10 
Neconectat

complex B in ce perioada a anului se da si pt ce, stie cineva?

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010 13:34 
Neconectat

nu-mi spune si mie nimeni la ce e bun COMPLEX B si in ce perioada a anului se administreaza?

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010 15:25 
Neconectat
Site Admin

Nu-ti spune pentru ca nu se da separat. In principiu, complexul de vitamine B se gaseste in special in drojdii. Asa ca te-as putea orienta spre topicul respectiv: viewtopic.php?f=28&t=216

Sper ca ti-am fost de folos.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010 19:05 
Neconectat

uite draga Docky ca pe la noi pe la madrid se gaseste separat. pun si o poza pentru credibilitate. deci intrebarea ramane valabila. astept un raspuns.

Imagine

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010 20:33 
Neconectat

draga sorin,eu folosesc drojdia de bere amestecata cu mincarea moale.cind vad ca pasarea este slabita tare folosesc tot un complex de vitamina b,pentru copii mici.se cheama b-total.pe la noi pe la torino nu se gaseste produsul care l-ai fotografiat.dar vad o zburatoare pe el.de ce nu ne spui tu ce scrie pe instructiunea din cutie?

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010 21:49 
Neconectat

cuciureanu_sorin scrie:
de ce nu ne spui tu ce scrie pe instructiunea din cutie?

pentru ca pe la ei, pe la Madrid, probabil nu se da si instructiunea in cutie, odata cu produsul:

Tabernil: supliment vitaminic si cu aminoacizi pentru canari si pasari de ornament. Indicatii: pe perioada cresterii, pentru a fortifica pasarea pe perioada convalescentei dupa orice boala, infectie sau infestatie parazitica. Pentru a imbunatati procentul de viabilitate si fertilitate a oualor. Pentru pregatirea reproducatorilor inainte si pe perioada sezonului de reproducere. Dupa tratament prelungit cu sulfamide si antibiotice....
Si toate astea dupa un fffffffff scurt google search.

Complex B...ce inseamna complex B??? contine Tabernil toata gama de vitamine B??? ce mai contine pe langa vitaminele B?
Noi de unde sa stim?

Intrebari de genul ce face produsul X nu isi au rostul si nici nu isi gasesc raspunsul. Daca nimeni nu a folosit produsul X si mai mult, la noi in tara nu se gaseste, noi de unde sa visam la ce e bun?
Decat sa postezi de 3 ori aceleasi cuvinte, nu mai bine era sa postezi o data o intrebare completa de genul: Am cumparat produsul X pe el scrie asa si asa si asa, eu m-am gandit sa fac asa. E bine? Ce imi recomandati?
Asa ai fi lasat si tu sa se inteleaga ca te intereseaza ce ai cumparat, te-ai uitat cand l-ai luat si te-ai gandit si tu un pic inainte.
La noi pe la Deva nu se prea dau lucrurile mura in gura pentru nimeni si cu atat mai putin pentru ironici
sorin scrie:
uite draga Docky ca pe la noi pe la madrid se gaseste separat
(inseamna ca "pe la voi pe la Madrid" se gasesc si persoane mai in masura sa te ajute) si persoane care cred ca li se cuvine totul, orice ar fi.
sorin scrie:
deci intrebarea ramane valabila. astept un raspuns.
sorin scrie:
[b]nu-mi spune si mie nimeni la ce e bun COMPLEX B si in ce perioada a anului se administreaza?

"Astept, va rog, un raspuns"
Daca am citit gresit tonul folosit imi cer scuze si rog atentie in folosirea cuvintelor si constructiilor pentru a se preveni alte neintelegeri de genul acesta.

Pe forum, ca si in viata de zi cu zi, ma astept ca lumea sa fie respectuoasa si cand acest lucru nu se intampla ma enervez si ma transform intr-un monstru :evil:

PS...curand o sa devin un tiran pe-aici si toata lumea o sa ma blameze...sau baneze :D

http://www.perusi-standard.ro

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010 22:23 
Neconectat

hai sa scriu sa ma inteleaga si methos (cred ca din plictiseala te iei de oameni). prietene pe mine atat ma duce capul sa scriu si oricum nu am timp de scris povesti ca tine (nu prea le am cu scrisul) intelegi tu? daca nu am stiut sa formulez o intrebare asta nu inseamna ca sunt ironic. eu credeam ca aici poti sa pui intrebari despre orice mai ales noi incepatorii, fara sa fim luati la misto si sa ni se atraga atentia pentru nimic. pe mine chiar ma interesa la ce e bun complexul b. daca aveam prospectul il citeam, nu trebuia sa-mi spui tu dar din pacate acel prospect a fost aruncat la gunoi de baietelul meu. si de cautat pe google am sa caut si eu atunci cand am sa stiu. daca esti mai destept ca altii nu trebuie sa iei foc, ai putea sa fi mai modest prietene. oricum multumesc pentru raspuns. eu chiar nu am vrut sa deranjej cu nimic, imi cer scuze public fata de cei pe care i-am deranjat si sper ca pe viitor sa am mai mult timp de scris si de formulat intrebari.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]