Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 17 Apr 2026 12:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: LEGITIMATIE DE ARBITRU-CANARI
MesajScris: 11 Noi 2010 15:51 
Neconectat

Asa arata o legitimatie de arbitru de canari

Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: LEGITIMATIE DE ARBITRU-CANARI
MesajScris: 11 Noi 2010 17:41 
Neconectat

cum se obtine asa ceva?Exista la ora actuala arbitru roman?

Sus

MesajScris: 11 Noi 2010 20:01 
Neconectat

Aceasta era INAINTE DE "89,acum nu se fac cursuri in Romania si nici nu se pot face pina nu este gata federatia, nu cred ca acum mai exista arbitri romanii poate doar cineva sa fii facut cursuri prin UE ,dar eu inca nu am auzit pe nimeni.
Apropo DOMNULE NICULCE ce se mai aude cu infintarea asociatiei Exotica ?Am inteles ca se asteapta iesirea documentelor!

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 11 Noi 2010 21:22 
Neconectat

Niciun act oficial eliberat in Romania,inainte de '89 n-a fost abrogat si este in viguare si la ora actuala si va fi si in viitor.La rolleri sunt arbitrii de prin anii '80 si arbitreaza si la ora actuala si intern si extern.
P.S .Intrebare:Cine a absolvit o facultate,un liceu inainte de '89,este acum un om fara studii sau i se recunosc diplomele?

Ultima oară modificat de nelutzu craiova pe 11 Noi 2010 21:25, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 11 Noi 2010 21:24 
Neconectat

vad ca este intacta nea dane ....o tineti ambalata in vid?...oricum care e rostul acestei fotografii? :o

eu nu imi vindec nebunia...eu traiesc cu ea in fiecare zi

Sus

MesajScris: 14 Noi 2010 15:33 
Neconectat

si eu care credeam ca anumite acte care tin de securitatea nationala vor fi facute public abia dupa 50 de ani.....te-ai cam grabit.....dar cunoscind asociatia aor sint sigur ca t-i se va da aceasta ocazie.mult succes

Sus

MesajScris: 14 Noi 2010 21:35 
Neconectat

Parca,se luase o decizie la nivel inalt <nu se permite niciun atac la persoana>,dar...
Un proverb frantuzesc spunea: < a promite este nobil,dar a te tine de cuvant e ceva burghez>
si cum :societatea noastra n-are burghezi,....Ok. :D
Tot inainte.

Sus

MesajScris: 14 Noi 2010 22:42 
Neconectat
Site Admin

Eu nu vad nici un atac la persoana. Poate niste usoare ironii, dar pana la urma mi se pare ca si dumneavoastra ne luati putin peste picior apropo de burghezi. Fara suparare daca tot ati deschis subiectul, chiar credeti ca aceasta legitimatie are alta valoare decat una sentimentala? Pentru ca nici eu sincer nu inteleg rostul acestei postari si al modificarii semnaturii... Dar poate reusiti sa ne lamuriti pentru ca nici mie nu mi se pare firesc sa aruncati asa cate un post fara nici o explicatie.
O sa imi permit sa fac cateva observatii:
1. Ati prezentat o legitimatia eliberata de o Asociatie care la ora aceasta nu mai exista si in plus este vizata doar pe un singur an. Nu am nici o problema cu calitatea dumneavoastra de Arbitru Canari de Culoare pentru Asociatia Exotica R.S. Romania, cu singura observatie ca asta nu va autoproclama si arbitru AOR. De acord?
2. Lucrez de mai bine de 5 ani pe partea de recrutare personal. Nu am facut niciodata selectia dupa numarul de diplome. Nu stiu cum se facea inainte, dar acum oamenii se aleg dupa nivelul cunostintelor, abilitatilor, competentelor si nu in ultimul rand profilului psihologic. Asta ca sa vin si cu un contra argument la afirmatia lui nelutzu legata de recunoasterea diplomelor de studii.
3. Nu cunosc curicula dupa care ati fost examinat la acel moment, dar ma intreb totusi care a fost motivul pentru care nu ati intervenit niciodata in topicurile legate de standardul canarilor de culoare si modalitatea de transmitere a mutatiilor? Un arbitru de 22 de ani ar fi trebuit sa aiba un cuvant important de spus. Nu credeti?
4. In incheiere va rog sa imi raspundeti cat se poate de sincer: cum v-ati autoevalua din punctul de vedere al competentelor legate de cunoasterea standardului actual al canarilor de culoare? Credeti ca aceasta legitimatie reflecta cu adevarat si nivelul de cunostinte?

Multumesc.

Sus

MesajScris: 15 Noi 2010 10:29 
Neconectat

Cu placere raspund <chestionarului> tau.S-o luam organizat.
A propos,de ,<burghezi> asa cum ai scris tu-la usoare ironii ,am raspuns tot cu o usoara ironie,mai exact ,cu un proverb frantuzesc..Daca-ti aduci aminte -in vremurile bune- ,ale noastre,ti-am spus ca am si un carnet de arbitru de canari. Punct. Niciodata ,nu ti-am revendicat acest fapt. Ok.Nici acum.Intamplarea ,a facut ca sa-l gasesc (carnetul)in lada de <zestre> si doar l-am aratat pe forum. Punct.Cativa -au luat foc.Ma asteptam sa intervii de la primul.Eu asa as fi facut pt tine..OK.Asta e..Nu vreau sa intru in amanunte sau sa-ti fac morala.
Nu am revendicat in AOR ,functia de arbitru. Este o realizare de-a mea si v-am aratat-o.De care sunt mandru. OK.? Revin la ceea ce a scris Nelutu : dupa 1989 multe lucruri s-au schimbat .dar realizarile fiecarui individ in parte ,n-au fost anulate. Ref la felul cum am participat la cursul de arbitri-iata pe scurt adevarul. Eram membru la EXOTICA ,din 1981 (am inca legitimatia-in lada de <zestre>).Datorita ,rezultatelor de exceptie obtinute intre anii 1985-1988 ,m-au recomandat pt a merge la examenul de arbitru de canari. Totul a fost facut sub patronatul forului de la Bucuresti-pres. era Dl Obrocea. Cei mai batrani poate-si amintesc.Examenul s-a tinut la Tg Mures -vreo 3 zile- Scris si oral. Au participat mai multi crescatori din tara ,De exemplu Tibi Kincses (scuze Tibi ca n-am scris corect nimele tau ) de la Brasov-Sciitoru Andrei il cunoaste. Am luat examenul -si gata.
N-am dorit sa ma amestec in problemele voastre cu canarii de culoare-mutatii cum doresti tu.
Iar in privinta traducerilor-nu-mi plac,daca spun ceva ,o spun din experienta mea .In privinta
cunostiintelor personale,cred ca ti-am facut ,tie personal,o mica demonstratie acasa la tine.Atunci cand am venit sa-ti cumpar canarii.Sper ca ,n-ai uitat.
Ultima intrebare este delicata si pt un arbitru international.Stiu ,suficient de mult,pt a putea evalua un canar. Daca te referi la cele 400 de nuante de culori,stabilite international , trebuie sa recunosti ca,nu le stie nimeni in lumu.Ei sunt impartiti pe sectiuni. Ca au cunostiinte generale despre toti-sunt de acord.
Si sa inchei cu legitimatia, eu, doar am aratat o alta realizare de-a mea.Atat,
Si ca o concluzie personala-nu cred ca era opotun ceea ce ai scris tu si nici ceea ce am scris eu. Specific -nu eu am inceput cu micile ironii-deci trebuia sa raspund intr-un fel.Ok?
Sper ca esti multumit,daca nu,continuam discutia in particular. :)
S-auzim de bine si de pasari de calitate.
nea DAN

Sus

MesajScris: 15 Noi 2010 10:58 
Neconectat
Site Admin

Intr-adevar nu isi aveau rostul niciuna dintre postari, daca ati fi explicat de la inceput cum stau lucrurile ca sa se evite orice scenarite si speculatii. Acesta a fost si motivul pentru care nu am intervenit de la inceput, iar acum ca sa calmez spiritele v-am rugat sa raspundeti la cateva intrebari de clarificare. Va multumesc pentru deschidere.
Va felicit si eu pentru realizari si sper sa reusim sa facem si noi o scoala de arbitri cat de curand, sau cel putin sa trimitem la "specializare" colegi AOR-isti dupa infiintarea federatiei.
Cu permisiunea dumneavoastra topicul va fi inchis.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]