Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 29 Apr 2026 12:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 199 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 16 Feb 2011 23:38 
Neconectat

Toate initiativele constructive sunt de apreciat !..MULTA BAFTA!..

Sus

MesajScris: 17 Feb 2011 07:50 
Neconectat

Va sustinem si suntem alaturi de dvs.Felicitari pentru intiativa.E o mare realizare de care aveam nevoie. ;)

Sus

MesajScris: 17 Feb 2011 22:04 
Neconectat

FELICITARII si proiecte marete ,eu stiu ca drumul e lung dar intr-o zii va venii si rasplata chiar si poaate recunoasterea oficiala a rasei.Adresa siteul nu merge :shock: .

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 18 Feb 2011 18:01 
Neconectat

Vreau sa anunt ca ultimele videoclipuri cu "Canari Slavujari" le puteti viziona pe link-ul http://www.youtube.com/watch?v=vZHdaPhETX8
Si cu riscul ca ma repet, tin sa va anunt ca site-ul Clubului de Canari Slavujar va fi activ incepand cu data de 1 Martie la adresele : www.slavujar.ro ; www.canarulslavujar.ro .
Pentru cei interesati de preturi,
-pasarile cu inele originale de Italia, Spania, Belgia ...etc
-1 femela costa xxx
-1 mascul costa xxx
-pasarile provenite din originali
-1 femela costa xxx
-1 mascul costa xxx
Iar pentru cei care vor sa achizitioneze " Canari Malinois" ,"Hibrizi de Canari" ," Mutatii de Sticleti" , "Canari Timbrado Spanioli" sau "Canari Slavujari" sa ma contacteze la numarul de telefon 0732.222.201.

Vicepresedinte FOR
tel +40732222201
http://www.slavujar.ro

Sus

MesajScris: 18 Feb 2011 20:23 
Neconectat

Domnule Florea, va felicit pentru infintarea clubului ,dar va rog sa fiti mai atent cu anunturile care contin si preturi ,regulamentul acestui forum spune clar ,preturile se discuta in privat ...multumim de intelegere

Sus

MesajScris: 18 Feb 2011 21:06 
Neconectat

Ce canari sunt aceia cu inele originale? Ca nu cred ca belgienii si spaniolii au slavujari. Pasarile au fost arbitrate(originalii)? Multumesc anticipat!

Sus

MesajScris: 18 Feb 2011 21:14 
Neconectat

TIN SA VA REAMINTESC CA REGULAMENTUL FORUMULUI NU PERMITE POSTARE DE PRETURI .
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI VA URAM SUCCES . ;)

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 18 Feb 2011 21:20 
Neconectat

Pai ce sa mai zic...200 pasari peste jumatate sunt numai canarite banuiesc.Daca fiecare face cate 3 pui x 3 serii,concurati cu Crevedia la productia de pasari si oua,sa nu mai vorbim de castig.Asta da afacere.Felicitari. ;)

Ultima oară modificat de NOS_KPT pe 18 Feb 2011 22:04, modificat de 3 ori în total.

Sus

MesajScris: 18 Feb 2011 21:25 
Neconectat

EU CRED CA NU ESTE CHIAR ASA,PASARILE ACESTEA CONSUMA, PLUS TIMPUL SI INVESTITIA ,COLIVIILE ,TRANSPORTUL,PLATA HOTELURILOR SI DRUMURILE PE AFARA SI ALTE SI ALTELE .DECI DE LA FORMULELE DE CALCUL SI AVEA PUII SI AJUNGEREA LOR LA MATURITATE E DRUM LUNG SI CHELTUIALA MARE. ;)

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 18 Feb 2011 22:14 
Neconectat

Cristian fara suparare dar ai uitat sa bagi mancarea crescatorului, casa in care sta(pret plus intretinere lunara), masina care o conduce etc. (ca doar traieste si se sacrifica pentru canarii care-i creste)... :o Nu fac misto, dar daca punem timpul alocat unei PASIUNI si chestii similare in pretul unei pasari, cred ca ar trebui sa scadem pretul ei, nu sa-l crestem(ca doar ne-am delectat cu cresterea si inmultirea lor, nu?). Sincer, hotelul, drumul si alte chestii nu trebuie bagate, decat daca se doreste o afacere din vanzarea de pasari(si nu cumva sa iesi in minus). Dupa mine, ca si crescator faci un asemenea efort(care nu e de neluat in seama din punct de vedere financiar) pentru PASIUNE, asa ca nu trebuie sa plateasca altcineva excursiile proprii. Cand e vorba de PASIUNE nu se pune problema de bani, chiar daca sunt putini si am exemple de pensionari care strabat jumatate de tara, cheltuind o pensie lunara, pentru a participa la Cisnadioara la concurs, iar acolo au marea bucurie in suflet de a darui sfaturi si pasari pretioase "invataceilor". De asemenea comportament "anormal" ce ziceti? Pretul trebuie sa exprime realitatea, dar la noi circula o vorba din batrani: Nu-i prost cine cere...

PS: Si eu cu puterea de cumparare a unui romanas de rand, am bagat peste 50 de milioane intr-un an in aceasta PASIUNE si nu am primit un leu pe pasarile daruite(mi-am permis luxul asta sau sunt un prost, luati-o cum vreti)...

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 199 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]