Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 29 Apr 2026 12:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 199 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 24 Ian 2011 01:04 
Neconectat

Ceea ce ai realizat pe plan ornitologic este de necontestat, Nelutzu si foarte greu de atins de orice crescator din tara. Felicitari si mult succes pe drumul inceput!
PS: Si eu am pasari de la Nelutzu si tin sa confirm cele scrise mai sus: pasarile canta in orice loc ar fi si la orice ora(ai mei canta si la lumina televizorului :lol: ).

Sus

MesajScris: 24 Ian 2011 17:05 
Neconectat

as avea o mica intrebare pentru cei care cresc canarul slavujar:a reusit acest canarus sa treaca vreodata granita?adica a fost vreodata prezentat la o mostra ornitologica internationala sau la un campionat mondial?intreb asta deoarece am mai rasfoit alte forumuri si nu am gasit nici o referire la acesta zburatoare.va multumesc.daca da se poate da un link,ca as vrea sa citesc si parerea altora.inca odata va multumesc baieti.

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 01:43 
Neconectat

Te salut Nelutzu , ai mare dreptate in ceea ce spui, am mai vorbit pe tema asta la telefon,pe acest forum nu poti sa ti dai prea mult cu parerea ca esti prost catalogat ,oricat de mult ai stii. Te salut cu respect.

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 02:25 
Neconectat

cristianu scrie:
Salut Catalin! Am si eu 2 nelamuriri: care este hrana clasica la slavujar si legat de ture: slavujar are mai multe decat flawta(nu stiu nimic de flawta, in afara de a-i fi ascultat de cateva ori pe net)? Mersi anticipat!

Salut Catalin! Nu mi-ai raspuns la intrebarea legata de hrana: amestec clasic = amestec canari din comert?
Mersi! Cristian.

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 06:43 
Neconectat

Scopul pentru care a fost creat acest forum este:Sa ne spunem parerile si sa gasim solutiile cele mai bune impreuna.Din fiecare experienta se poate invata ceva.Cu cat mai multe pareri constructive cu ata mai bine.E foarte greu sa aduni membrii si sa dezbati sedinte pe aceste teme de care ne lovim mereu.Cu atatea secrete si ascunzandu-ne dupa degete,nu facem altceva decat sa ramanem pe loc.Nimeni sa nu ne mai bage in seama.Haideti sa luam exemple de la altii,care inainteaza incet dar sigur,au forumurile pline de discutii,nu sunt zgarciti la vorba impartasesc din experientele lor cu draga inima la toti cei interesati.Marii crescatori nu fac diferente de nationalitate,avem destule exemple concrete.Oameni de pe acest forum au fost afara si au adus exemplare valoroase (de exceptie) cu tot cu documentatia aferenta,care s-a folosit la obtinerea lor. Au primit indrumari,pentru a creste in continuare performantele muncii lor la noi in tara.Deci daca se vrea se poate.Vorba unui mare pasarar: Daca poti sa visezi un lucru, poti sa il si faci!
Transparenta ne omoara. ;)

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 16:13 
Neconectat

Daca despre mine este vorba ( TOMA ) crescatoria mea insumeaza aproximativ -150 - canari (trei de import) si doi sticleti . Din aceasta suma cel putin jumatate sunt masculi In toamna aveam peste 200 decanari. Toti masculi in afara de cei importati sunt cu parti de PRIVIGHETOARE fara cheauri si teauri ( AR TREBUI SA UMPLU CASA CU MESE CE ZICI ?.. ) Nu ar fi bine sa-i numeri pe ai tai si in deosebi SA-I ASCULTI ?.. Vorba lunga pierdere de timp. IN SCURT TIMP VOI DESCHIDE UN NOU SUBIECT IN CADRUL CARUIA VOI POSTA SI CATEVA FOTOGRAFI CU CRESCATORIA MEA.

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 18:17 
Neconectat

Sunt si eu curios sa vad poze din crescatoriile voastre ca tot vorbiti aici de canari ca aveti 100 sau 200 dar nu am vazut pe nici 1 sa puna poze din crescatoria lui si sper sa nu se inteleaga ca atac pe cineva sunt doar curios sa vad poze. mc. :)

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 19:06 
Neconectat

Mai oameni buni care cresteti canari de cantec ,raspundetile la antrebari ,nu mai fiti zgarciti,chiar nu vreti sa vorbiti despre canarii vostri,faceti cateva poze la crescatorie ,explicatile cum e cu cantecul,cum e cu scoala, care o face,cum ai faceti la cantec,ce rase aveti,haideti ca sant baieti care sant interesati de canarii vostri,ce sa priceapa ei,. ca nu spuneti nimic.!!

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 19:54 
Neconectat

Topicul ar trebuii sa fie putin mai "animat", incarcat cu poze,filmari,povestiri ,exemple,caracteristici concrete ale rasei la care se face referire.Astfel toata lumea ar fi multumita si nu s-ar mai naste atatea curiozitati.Asa ca asteptam in continuare o prezentare asa cum se cuvine a Canarului Slavujar ,sa mai invioreze putin topicul:):)

http://www.youtube.com/watch?v=G3imZp6H7ZQ

Sus

MesajScris: 25 Ian 2011 20:01 
Neconectat

Te salut cristianu si imi pare rau ca nu am avut timp sa ti rasp la mesaj ,da mancarea la slavujari este tot amestecul clasic care se gaseste in orice pet shop, in functie de anotimp :clasic si cel premium

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 199 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]