Mi-au ajuns si pozele de la prietenul Pierre Channoy, reprezentantul COM Franta caruia ii multumesc pe acesta cale, prin urmare am sa va relatez pe scurt experianta mea de la Congresul COM Tours 2011. Nu am sa subliniez decat inca un punct pe ordinea de zi, si anume alegerea noului vicepresedinte, avand in vedere ca domnul Rolf Hoffmann, pe care l-ati putut vedea in fotografia de la Reggio Emilia a decis ca dupa 15 ani de cand ocupa aceasta pozitie este momentul sa lase locul unora mai tineri. Prin urmare in urma votului, s-a decis ca noul Vicepresedinte sa fie domnul Rosa Domenico, de origine italiana.
In ceea ce priveste aderarea noastra, pot sa va spun ca auspiciile sunt bune. Am avut onoarea sa depun public candidatura Romaniei si sa le spun cateva cuvinte despre acest nucleu de oameni minunati care au reusit sa demonstreze ceva dupa 20 de ani. Si nu va ascund bucuria faptului ca la sfarsitul micului discurs, oameni pe care nu i-am vazut niciodata au venit sa imi stranga mana si sa imi ureze succes pe mai departe. Asa ca dragii mei, nu ne ramane decat sa continuam ceea ce am inceput, avem un an in care sa facem in sfarsit Federatia "COM Romania" si atunci cand toate actele vor fi gata va fi doar o simpla formalitate sa reprezentam Romania in COM. Iar recunoasterea oficiala va avea loc cu ocazia Campionatului Mondial din 2012 care va avea loc in Almeria, sudul Spaniei.
Tin sa multumesc in mod deosebit:
Presedintelui COM domnului Salvatore Cirmi,
Vicepresedintelui COM, domnul Paulo Milheiro Maia,
Reprezentantului COM Franta, Pierre Channoy
Reprezentantului COM Croatia, ALIDŽANOVIĆ Elvir
Reprezentantul COM Polonia, Krzysztof Wilczewski
Reprezentantul COM Germania, Alfred Schilder care si-au aratat deschiderea si sprijinul lor in ceea ce priveste aderarea nostra la COM.
O alta veste buna este ca am obtinut posibilitatea participarii din acest an cu pasari la expozitia internationala de canari de culoare de la Mechelen, Belgia:
http://vvnk.orgCateva imagini de la expozitia din 2008:
http://www.pbase.com/mariusnistor/mechelenNu va ascund ca mai incerc sa obtin posibilitatea de a participa in acest an si la alte concursuri internationale in cazul in care exista doritori, nu doar pentru canarii de culoare.
Multumesc inca o data tuturor pentru sustinere si incredere!
Marius Nistor
Presedinte AOR