Asociatia Ornitologica Romana
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/

Concurs 2015
https://www.asociatiaornitologica.ro/forum/viewtopic.php?f=53&t=2115
Pagina 1 din 1

Autor:  nelutzu craiova [ 24 Aug 2015 23:53 ]
Subiectul mesajului:  Concurs 2015

PRIMARIA ORASULUI CISNADIE si CLUBUL NATIONAL AL CRESCATORILOR DE CANARI DE CANTEC ROLLER DIN ROMANIA
organizeaza
CONCURSUL NATIONAL editia a 34-a in perioada 19 - 21 NOIEMBRIE 2015

Locatie : Cisnadioara
Arbitrii : DKB - COM - Josef Czmok - Germania
OKB - COM - Johann Tembler - Austria
Perioada de desfasurare : 19 - 21 Noiembrie 2015
Predarea colectiilor : 19 Noiembrie - intre orele 13.30 - 19.30
Arbitrarea colectiilor : 20 - 21 Noiembrie - intre orele 08.30 - 18.00
Festivitatea de premiere : 21 Noiembrie - ora 20.00
Cei care participa pentru prima data sunt rugati sa ia legatura cu conducerea clubului pentru confirmarea participarii.
VA ASTEPTAM CU DRAG !

Autor:  nelutzu craiova [ 05 Oct 2015 23:07 ]
Subiectul mesajului:  Re: Concurs 2015

Dragi prieteni ,
Ca de obicei , participam in aceasta toamna , la sfarsit de noiembrie , la concursul national , pe care Clubul National al Crescatorilor de Canari de Cantec Roller , il organizeaza anual la Cisnadioara - Sibiu .
Dar , acest concurs national , marcheaza un moment aniversar , pentru ca in acest noiembrie 2015 , se implinesc 35 de ani de activitate neintrerupta , 35 de ani de traditie in organizarea si desfasurarea concursurilor nationale de gen .
Inceputurile sale se pierd in negura vremurilor , atunci cand un grup de crescatori insufletiti si foarte bine motivati , printre care Chidu Ilie , Botta Rudolf , Kacso Ventel , Angheloiu Ilie , Thut Hans , organizeaza in anul 1980 la Cluj Napoca , primul concurs national de cantec , sub patronajul Asociatiei Centrale Exotica .
Aceasta a fost scanteia care a aprins dorinta de competivitate , dorinta de a da un sens material acestui "univers" inchis intr-o "cutiuta" .
Au urmat an de an , in diferite orase mari ale tarii , concursuri nationale de cantec , sub egida Asociatiei Exotica , iar in anul 1991 , la initiativa catorva crescatori impatimiti ai canarului de cantec roller , ia fiinta primul club ornitologic de gen din Romania , sub denumirea Clubul National al Crescatorilor de Canari de Cantec Roller .
De la infiintare si pana in prezent , Clubul National al Crescatorilor de Canari de Cantec Roller si-a dovedit prin excelenta valoarea , afirmandu-se ca un sustinator activ al nivelului calitativ al cantecului roller .
Activitatile prioritare ale clubului , au avut ca scop principal promovarea si mentinerea valorica a rasei Harzer Roller si implementarea standardului de rasa in randul membrilor sai , organizand anual in acest sens , concursuri nationale , cat si internationale , cu participarea efectiva a arbitrilor DKB , respectiv OKB - COM , Josef Czmok - Germania si Johann Tembler - Austria .
Bineinteles ca drumul nu a fost usor ! Bineinteles ca , Clubul National al Crescatorilor de Canari de Cantec Roller a avut de "infruntat" si multe adversitati , dificultati , mentalitati , s.a.m.d. , dar "locomotiva" si-a facut mereu datoria , mentionand aici meritul presedintelui de club , domnul Chidu Ilie , a carui influenta si pricepere de a mentine laolalta toti membri sai , a facut ca astazi , Clubul National al Crescatorilor de Canari de Cantec sa se bucure de o foarte buna si meritata reputatie , mai ales in conditiile Confederatiei Ornitologice Mondiale , la care Clubul National al Crescatorilor de Canari de Cantec Roller a aderat prin intermediul Federatiei Ornitologice Romane.
Doresc multi ani de activitate , Clubului National al Crescatorilor de Canari de Cantec Roller si un traditional Gut Hohl membrilor sai !

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/