Am cumparat si eu anul acesta in februarie un canar de la un crescator din Pitesti.Am cerut sa fie baiat ,imi doream foarte mult sa cante.Eu inainte am avut un canar care a trait 10 ani,si in ianuarie anul asta a murit pur si simplu.Era destul de batran,abia mai manca,cu ochisor nu mai vedea de vreo 2 ani.Cred ca a murit de batranete.Si cum il iubeam am dorit si eu un alt canar.Am cautat persoane care cresc pe aici prin Pitesti,am gasit pe cineva,am fost la persoana respectiva acasa,si dupa ce am spus ce doresc eu mi-a arata un canar care ar fi baiat,dar nu incepuse sa cante inca,era mai micut de varsta.Suntem in luna iulie.Canarul nu canta,gras nu e,m-am uitat la el.Nu stiu ce are.Ceva ciudat iar la el este ca are un plescait asa,desi nu are nimik in gura,sta pe bara lui si face intr-un mod ciudat,ca si cand se ineaca.De cand l-am luat face asa si ma si sperie uneori,ca nu are nimik in cioc dar face in asemenea mod.Cer ajutorul persoanelor cunoscatoare.Ce ii po0t face?Il iubesc,desi e de putin timp la mine si imi e greu sa ma despart de el,ca sa il dau sa imi iau altul.Cum il pot face sa cante??De aratat arata asa :
http://dli.ro/canarul-dimorphic.html ca si canarul din acesta imagine.Multumesc