Docky scrie:
Inteleg ca va doriti pasari indigene, dar ma repet: va rog din suflet nu incurajati comertul cu pasari braconate. E adevarat ca preturile celor reproduse in colivie sunt cu totul altele, dar daca noi crescatorii nu facem acest lucru, ce asteptari putem avea de la restul oamenilor?? Cat credeti ca o sa mai avem in libertate aceste pasari, cand sunt persoane care le prind cu sutele in fiecare an?
Poti sa iei legatura cu colegii din Italia si sunt sigur ca te vor putea ajuta daca iti doresti mugurari reprodusi in captivitate. In schimb daca te-ai referit la pasari prinse de la noi, atunci am sa iti cer permisiunea sa inchid topicul.
Multumesc de intelegere,
Marius
imi pare rau...daca am fost prost inteles.nu am spus absolut nimic despre pasari prinse...pe orisiunde.asta puteam s-o incerc prin piete.au fost date anunturi pt mugurari,pe forum si nu stiu daca reactia a fost aceeasi...nu inteleg de unde acuzatia asta...ca incurajam braconatul?nu am deschis eu seria de vanzari si cumparari...pt indigene.sunt ff mirat...pt ca aceeasi reactie ati avut si atunci cand am adus in discutie ideea unui targ sau expozitie,eventual niste standuri in cadrul unei manifestari din judetul meu,actiune prin care ,cu siguranta ,am fi putut face reclama asociatiei...si poate am fi strans noi membrii..in preajma..nu stiu de ce reticenta asta?am facut ceva?suntem prea departe de Cluj?!tocmai pt ca aici nu se prea cunosc multi crescatori,ar trebui sa-i incurajam pe cei existenti!Sau nu?....