eu am facut o gluma, ptr . ca am vazut pe colivia omului ca scrie FRANK SINATRA .. si mi sa parut asa amuzant

... am fost inteles gresit de Kilometru Zero ...dupa care mi se pare ca gata prietene din nord est , nu mai ai voie sa zici nimic ...ca suparam

e de porc toata treaba asta ...vreau sa intreb.... cand unii numesc pasarile care nu sint de cantec pasari ordinare de ce nu sare nimeni asaaa tup tup ?ca multi crestem pasari ordinare pe aici

urasc sa fac tiganeala ptr. ca sint multi oameni seriosi cu dragoste de pasari in aor ..si mi am facut multi prieteni aici ...insa nu e chiar asa.....nu mai are voie omul sa zica ceva ca gata ....ori canti ca slavujarul ori ....

acum marius nu stiu la ce referi cand spui ca daca vreu sa ating sa te ating pe tine ... ca daca ai sti bancul nu ti ai dori asta

..oricum nene RCR degeaba esti batran fara suparare...acum e posibil sa incepeti ca la yorasta sa mi analazati postarile si sa ziceti ca domle ai comenturi la vanzari etc...sau poate imi iau ban cine stie

....inca ceva nu am nimic cu canarul FRANK SINATRA nici cu Sorin crescatorul ....si imi cer scuze daca l am jignit cu ceva... ..numai bine