|
Buna seara tuturor. Ma numesc Stoiciu Marian, am 44 de ani si sunt originar din Bucuresti. Ma alatur acestui forum, intrucat pentru mine este o nesecata oaza de cunostiinte refertoare la cresterea canarilor si nu numai, reusind sa acopere simultan mai multe subiecte. De mic copil mi-a placut cam tot ceea ce inseamna vietate vie. La curte stand, pe vremea aceea, am inceput cu un acvariu, porumbei voiajori si canari de culoare. Odata cu trecerea timpului mi-am dorit mai mult sa ma axez pe crestera canarilor, intre timp mutandu-ma la bloc, spatiul fiind mai limitat si vecinii mai exigenti in privinta ;zgomotelor;. Am vizitat mai multi crescatori cu experienta inscrisi in AOR si nu numai, primind sfaturi de la acestia referitoare la crestera canarilor, organizarea si dotarea unui spatiu cu cele necesare. Asa l-am cunoscut pe domnul Bogdan Profir, o persoana cu un caracter deosebit, de la care am cumparat o pereche de canari malinois inelata FOI si care practic mi-a indrumat pasii, spre a descoperi si intelege tainele cresterii canarului malinois, o rasa de canari de cantec inca nucunoscuta, la vremea respectiva. Ulterior l-am cunoscut si pe domnul Mihai Stere din Constanta, de la care am achizitionat cateva pasari valoroase, avand fise de pedigree si masculii fise de arbitraj, renuntand totodata la vechii mei canari si devenind astfel membru in cadrul CRCM. Inchei succinta mea prezentare prin a va dori toate cele bune si pui la cel mai ridicat nivel competitional.
_________________ Stoiciu Marian - SM 68 http://dudu201033.sunphoto.ro/
|