yorasta scrie:
nu cred ca trebuie sa ajungem aici la "inchiderea forumului" daca methos vrea anumite chestii nu stiu pe ce forumuri a vazut el chestiile astea sa se uite pe forumul AOE sa vada ce se vorbeste acolo , ce fel de subiecte au ei acolo eu cred ca forumul AOE ar trebui sa ne fie model

eu n-am zis sa inchida nimeni forumul (1).
(2) eu nu vreau nimic, propun...e o diferenta.
(3)nu vreau sa se deschida niciun fel de topicuri in niciun fel de zone si cu nicio asemanare cu alte forumuri din strainatate.
Eu doar am zis ca m-am plictisit ca dupa 3 ore de absenta pe forum cand ma intorc sa vad subiecte cu 3 pagini mai lungi si cand citesc acele 3 pagini sa nu fie decat "multumesc", "cu placere", "sa iti traiasca". Exemplu: utilizatorul X descrie specia Y de pasari la sectiunea
Ornicultura si posteaza 2 poze cu pasarile lui. In 2 zile subiectul are 100 de pagini complet sterile care contin "multumesc", "cu placere", "sa iti traiasca". Eu nu asa vad un forum de specialitate...cine are ceva de zis util si constructiv zice si atunci cititul celor 100 de pagini nu devine pierdere de vreme ci lectura utila. Inca o data...am inteles si stiu ca suntem oameni normali, civilizati si politicosi (desi din discutiile din ultimele doua saptamani nu prea reiese acest lucru) dar umplerea a mii de pagini de multumiri si plecaciuni nu cred ca e utila forumului. Acesta devine aglomerat cu lucruri sterile si un utilizator nou ajunge la concluzia ca nu are ce invata pe-aici.
Nu cred ca pe forumul AOE majoritatea posturilor sunt certuri sau felicitari/multumiri. Sau ma insel?
Decat sa inchideti forumul mai bine dati-ma pe mine afara

, mai ales daca nu aduc nimic constructiv pe forum

http://www.perusi-standard.ro