Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 01 Mai 2026 06:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SUGESTII
MesajScris: 28 Dec 2009 15:41 
Neconectat

ok sunt de acord cu tine vreau sa iasa ceva frumos mi-am pus mari sperante in AOR de asta sunt mai critic uneori.

Sus

MesajScris: 28 Dec 2009 15:47 
Neconectat

eu zic sa facem ceva util in afara de certuri si contraziceri fara rost ca nu ne ajuta la nimic

Sus

MesajScris: 28 Dec 2009 15:54 
Neconectat

IN loc sa fii un pic mai critic de ce nu incepi tu sa scri ceva constructiv la rasa pe care o crestii si esti campion:
despre alimentatie in anumite perioade(reproductie,napirlire si repaus)despre scoala de cintec a tinerilor barbatusii si chiar cea ce faci in crescatorie luna de luna .

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 28 Dec 2009 18:35 
Neconectat

yorasta scrie:
nu cred ca trebuie sa ajungem aici la "inchiderea forumului" daca methos vrea anumite chestii nu stiu pe ce forumuri a vazut el chestiile astea sa se uite pe forumul AOE sa vada ce se vorbeste acolo , ce fel de subiecte au ei acolo eu cred ca forumul AOE ar trebui sa ne fie model

:lol: eu n-am zis sa inchida nimeni forumul (1).
(2) eu nu vreau nimic, propun...e o diferenta.
(3)nu vreau sa se deschida niciun fel de topicuri in niciun fel de zone si cu nicio asemanare cu alte forumuri din strainatate.

Eu doar am zis ca m-am plictisit ca dupa 3 ore de absenta pe forum cand ma intorc sa vad subiecte cu 3 pagini mai lungi si cand citesc acele 3 pagini sa nu fie decat "multumesc", "cu placere", "sa iti traiasca". Exemplu: utilizatorul X descrie specia Y de pasari la sectiunea Ornicultura si posteaza 2 poze cu pasarile lui. In 2 zile subiectul are 100 de pagini complet sterile care contin "multumesc", "cu placere", "sa iti traiasca". Eu nu asa vad un forum de specialitate...cine are ceva de zis util si constructiv zice si atunci cititul celor 100 de pagini nu devine pierdere de vreme ci lectura utila. Inca o data...am inteles si stiu ca suntem oameni normali, civilizati si politicosi (desi din discutiile din ultimele doua saptamani nu prea reiese acest lucru) dar umplerea a mii de pagini de multumiri si plecaciuni nu cred ca e utila forumului. Acesta devine aglomerat cu lucruri sterile si un utilizator nou ajunge la concluzia ca nu are ce invata pe-aici.

Nu cred ca pe forumul AOE majoritatea posturilor sunt certuri sau felicitari/multumiri. Sau ma insel?

Decat sa inchideti forumul mai bine dati-ma pe mine afara ;), mai ales daca nu aduc nimic constructiv pe forum

:lol:

http://www.perusi-standard.ro

Sus

MesajScris: 28 Dec 2009 19:30 
Neconectat

http://lnx.ornieuropa.com/forum/showthread.php?t=13132 am vrut sa zic ca nu ii poti interzice unui om dreptul la opinie adica sai impui lu X sal laude pe Y acum am fost inteles?

Editat de Docky:
Eu ma refeream in primul rand la regulile elementare de ortografie si de punctuatie:

"Am vrut sa zic ca nu ii poti interzice unui om dreptul la opinie, adica sa-i impui lui X sa-l laude pe Y. Acum am fost inteles?"

Ultima oară modificat de yorasta pe 28 Dec 2009 20:33, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 28 Dec 2009 20:09 
Neconectat
Site Admin

yorasta scrie:
http://lnx.ornieuropa.com/forum/showthread.php?t=13132 uite aici si nu ai cum sa ii interzici unei persoane sa laude pe alta persoana poate omu ala a zimtit nevoia sal laude pe celalalt individ asta e absurd sa interzici dreptul la replica sau la modul de exprimare deci eu asa gandesc nu stiu restu ce pareri au

"Propofraza" ta nu are nici un inteles in limba romana. Ori o modifici si o scrii corect, ori o sterg eu.
Omul are o parere legat de o situatie de fapt. Spre deosebire de tine care iti dai cu parerea legat de o persoana!!
Oricum exemplul tau dovedeste ca nu ai inteles nimic din ce discutam pana acum si in loc sa ne intoarcem la pasari asa cum am agreat, revenim la topicuri sterile.
Felicitari!

Sus

MesajScris: 29 Dec 2009 00:56 
Neconectat

yorasta scrie:
nu ii poti interzice unui om dreptul la opinie adica sai impui lu X sal laude pe Y

mai oameni buni voi nu intelegeti sau nu cititi toate cuvintele....eu nu interzic nimanui nimic...am propus doar sa sarim peste amabilitati si sa discutam ceva constructiv. Si am propus sa NU il laude. Nu ii impun nimanui sa laude.

Si am propus sa nu permitem manifestari exclusiv comerciale pe forum. Adica un membru care nu face altceva decat sa vanda pe-aici propun sa fie exclus din comunitate.
Nici aici nu interzic pe nimeni, doar exclud. Adica poate sa isi vanda pasarile linistit dar nu aici.
... parerea mea...

Oricum, inca o data va reamintesc, au fost doar propuneri, sugestii. Puteti sa le uitati daca deranjeaza asa tare.

PS dar si mie imi place sa ma contrazic...mai bine taceam dupa primul post

Sus

MesajScris: 29 Dec 2009 01:33 
Neconectat
Site Admin

@methos
Ai scris de 3 ori acelasi lucru...sper ca nu mai scrii si a patra oara... Daca te ajuta in a lua o decizie in acest sens,
gandeste-te ca eu unul am priceput. ;)

Sus

MesajScris: 29 Dec 2009 10:39 
Neconectat

methos scrie:
mai bine taceam dupa primul post

Sus

MesajScris: 30 Dec 2009 11:17 
Neconectat

Si pt ca INCA,mai sunt vicepresedinte (functie de altfel vremelnica).imi permit sa propun ca la topicul ROLLERI sa fie schimbat autorul cu cel care este CAMPION la aceasta rasa.
Sper sa nu se supere cineva. Si ar mai fi ceva- nu este corect scris cuvantul STANDARD

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]