Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 19 Apr 2026 07:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Hrana canarilor
MesajScris: 15 Sep 2009 17:17 
Neconectat

targul de animale din bucuresti se tine in piata 16 februarie langa parcul Bazilescu...

Sus

MesajScris: 15 Sep 2009 19:34 
Neconectat

Se mai gasesc seminte si in piata Rahova, simbata si duminica unde se mai string pasararii; in spatele pietii de legume !

Sus

MesajScris: 15 Sep 2009 21:35 
Neconectat

cristycrs scrie:
targul de animale din bucuresti se tine in piata 16 februarie langa parcul Bazilescu...

Deci sa inteleg ca acel targ care se tinea in Plumbuita se tine acum unde zici tu? In ce zile se tine? de la ce ore? e cu intrare cum era in plumbuita? Multumesc!

Sus

MesajScris: 16 Sep 2009 09:30 
Neconectat

eu am fost duminica dar mi se pare ca e si sambata si e fara intrare...

Sus

MesajScris: 16 Sep 2009 18:36 
Neconectat

Nu este tirg organizat,fara plata;simbata si duminica.

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 20:22 
Neconectat

Am facut o mica lista cu hrana canarilor care arata cam asa:
SEMINTE - glant,rapita,ovaz decorticat sau fulgi,in,niger,canepa,dughie,mei alb,sloarea soarelui zdrobita,macul
FRUCTE - mere,prune,pere,mango,caise,persici,portocale
LEGUME - morcov razuit,patrunjel,frunze de varza,gulie,porumb in lapte,dovleac,conopida,castravete,ardei gras,gogosar,salata,spanac,patlagina,brocoli
PLANTE SALBATICE - papadia,traista ciobanului,iarba gainii (stelaria media),limba oii (plantago major)
ETC - ou fiert si coaja de ou , biscuiti,paine,cozonac,mamaliga

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 21:23 
Neconectat

Consider ca este bine ce a scris colegul nostru mai sus.Dar cu permisiunea lui ca nu se supara ,vin cu cateva amendamente;
Folositi in amestec cat mai putin ovaz. Canarii se obisnuiesc cu el il cauta ,nu mananca altceva,si incep sa slabeasca.Evitati legumele cu multa apa-provoaca diaree.ma refer la varza, si salata .Acelasi lucru trebuie evitat si cu fructele care au apa multa in compozitie..Despre cozonac nu pot zice nimic deoarece nu le-am dat ,dar firimituri de paine mai uscate -le-am mai dat.dar n-am facut o obisnuinta, La fel am procedat si cu mamaliga-le-am dat ,dar nu zilnic. Imi spunea un creacator de canari din Milano ,cam tot de varsta mea. ca a dat intr-un sezon ,in mod regulat ,mamaliga la canari.Rezultatul a fost ,ca a avut numai oua limpezi.Eu n-am patit asa ceva si nu pot sa confirm.Concluzia este ca fiecare isi facea propriul regim de hrana la pasari.
Si de aici apar si unele probleme de alimentatie ,atunci cand cumperi o pasare.Asta e.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2009 18:27 
Neconectat

clau13 scrie:
Cineva din Bucuresti cred ca poate sa ne confirme unde se tine targul de animale in prezent. Daca stie cineva va rugam sa ne spuneti.

Daca este vorba de targul de pasari si animale care era la Plumbuita, s-a mutat in spate la SamExpo, langa intrarea de la Niro(dupa ce treci de Europa,pe langa podul de la intrarea in Voluntari). Deschis doar duminica,pazit de bodygaurzi, este "amenajat" pe locul parcarii de la SamExpo si taxa de intrare(vizitare) era acum vreo doua-trei luni 3Lei. Nu mai trecusem de cativa ani prin targul de la Plumbuita, unde gaseai cam tot ce cautai(pasari,animale,hrana...) si am fost tare dezamagit de saracia din noul targ, asa ca...nu va recomand,este pierdere de timp + multi nervi pana ajungeti acolo.

Sus

MesajScris: 07 Oct 2009 08:57 
Neconectat

gabi03 scrie:
clau13 scrie:
Cineva din Bucuresti cred ca poate sa ne confirme unde se tine targul de animale in prezent. Daca stie cineva va rugam sa ne spuneti.

Daca este vorba de targul de pasari si animale care era la Plumbuita, s-a mutat in spate la SamExpo, langa intrarea de la Niro(dupa ce treci de Europa,pe langa podul de la intrarea in Voluntari). Deschis doar duminica,pazit de bodygaurzi, este "amenajat" pe locul parcarii de la SamExpo si taxa de intrare(vizitare) era acum vreo doua-trei luni 3Lei. Nu mai trecusem de cativa ani prin targul de la Plumbuita, unde gaseai cam tot ce cautai(pasari,animale,hrana...) si am fost tare dezamagit de saracia din noul targ, asa ca...nu va recomand,este pierdere de timp + multi nervi pana ajungeti acolo.

Apoi nu mai inteleg, probabil ca sunt mai multe targuri, unu care se tine la rahova, unu la samexpo si inca unu la 13 septembrie. Pacat ca s-au impartit in atatea locuri.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2 [ DST ]