|
ODA Canarului de cantec Roller
Sunt multe pasari pe pamant, Niciuna insa nu-i la cant Ca nobilul de Harz canar, Nascut cu har,nascut cu har. Xxx Stralucitor si elegant Cu ochi de negru diamant, E mindru ca un fiu de crai, In galben strai,in galben strai Xxx Hohlrolle,Klingel,Pfeife,Knorr, Le canta fin,ca un tenor, Sau ca un inger,lerui-ler, Sosit din cer,sosit din cer. Xxx Din viata lui un an s-a scurs, Cind iese primul la concurs Si falnic domina pe tron De campion,de campion. xxx In colivia lui,semet, E cavaler si iubaret- Cand canarite ia la joc, E aprig foc,e aprig foc! Xxx Canarule, ma faci mai bun, Cand canti refrenul tau strabun- In ture pure de argint, Simt dor si-alint,simt dor si alint!
xxx Modest cum esti,nimic nu vrei, Doar rapita si glant si mei, Desi comori ar merita, Cantarea ta,cantarea ta! xxx Ani cat mai multi sa imi traiesti, Nicicand sa nu imbatrinesti, Alaturi sa imi fii mereu, Canarul meu,canaru meul! xxx Noi, cresctorii rolleristi, Nu suntem niciodata tristi- Caci zilnic auzim cantand, Canarul sfant, Canarul sfant!
Prof. Sebestyen Liviu Tg. Mures,februarie 2010
|